ne znam ustvari imam li šta za pitati,možda je netko doživio ovako nesto,pa da znam proceduru...
prije pola sata imao prometnu...opet

ali posebnu....lik ide u moju traku,sviram mu,to traje i traje,prolazim ga jer se dajem desno uz sam rub ceste,on i dalje na mene i namjerno me udara svojom prednjom desnom stranom u moja zadnja vrata i blatobran,ja usporavam a on mi pruža srednji prst i bježi...htio me udrit da ne kažem ubiti...i tu priča ne završava...
stajem zovem policiju,ja žena i troje djece,i dok čekam minutu poslije evo ih i staju iza nas...vozac ljutito izlazi i nasrce na mene...branim se rukama..ja 70kg on 100...drastična razlika i u visini...djeca plaču...supruga izlazi i sprječava ga,staje između nas...strah me da nju ili djecu ne ozljedi...nikad mi nije bilo teže...naguravamo se,pjena mu iz usta(vidno pijan i drogiran) mase da me udre,blikiram pokušaje...djeca urliču plaču...supruga viče...govorim mu stani ne ispred djece...drugi lik uz njega i gleda...prijete mi da ce me ubit...nasrce tijelom na mene gubim ravnotezu i padam po haubi...dizem se uz njegovo čupanje za ruku...ne znam otkud mi posjekotina na dijelu vene...dižem se,branim se...uh...
supruga viče da ce sad policija,ovaj drugi ga povlači sa mene i ugurava u auto vičuči da sam gotov...sjeda trijezni(valjda trijezan) za volan i opet bježe tjerajući i nas da udemo u auto i maknemo se...
naravno da sam ostao i prometna dolazi vrsi očevid kao i druga za ovaj napad...uzimaju podatke sve ispričam i da ih hvataju jer sam registraciju odmah po prvom pozivu dao policiji...
da ce mi se javiti kad krene postupak itd....
sta kažete...možda neki savjet ili slično