Napuhala sam 0,69 prvi mi je put za sve, kazna je 1000 kn te mjesec dana zabrane upravljanja. Neću ju platit još jer ću pisati prigovor zbog vozačke i molit da mi ju smanje.
Inače, alkotester im je radio problema, imam 2 svjedoka za njihov razgovor, ali neću to spominjati jer čujem da sud to ne voli. Jer stvarno nisam bila pripita toliko da ne mogu voziti, inače bi me frend kojeg sam vozila nalemao 
BTW jel se u prigovoru smije pisati da ih MOLIŠ da ti smanje kaznu ili da ulažeš PRIGOVOR na visinu kazne?
Hvala puno
Da, za to je rasponska kazna predviđena (1-3 000kn), a za njih nema plaćanja na pola.
Alkotesteri, posebno oni stari 7410 (Plus), ai i novi kojima treba dosta vremena da dođu k sebi, posebno na niskim temperaturama radi baterija (NiMh) koje su u njima, ali njihov ispis je točan, svi su baždareni, to možeš na njima vidjeti, imaju naljepnicu, a osim toga ona tolerancija od 0.1g/kg koje se oduzima do rezultata, je dopuštena granica pogreške, iako uređaj sam po sebi već smanjuje radi moguće pogreške-isto ko i brzinomjeri, tak da u biti kod nas policija je prilično "darežljiva". Vani nema tolerancije, što pokaže instrument, tako se i piše na papir
Vjeruj, rijetko tko kaže da je bio pijan i sa preko 2.00, ali zakonska granica je takva iako za 0.51 za koliko je kažnjivo, rijetko tko se "ruši" da ne može stajati na cesti