Sve koje sam gledao trebalo je na njima mjenjati kvačilo, skoro na svima je lupao ovjes, jenda je bila komplet zahrđana od ispod, trebalo mjenjat auspuh, jednoj je kod stiskanja gasa negdje zrak opako šištao, na jednoj atf od volana curi, izderana iznutra, auto farban sa svih strana.. itd..
znači ni jedna nije bila u takvom stanju da kad ju uzmem ne moram barem još 1000e uložiti u servis i djelove.
i onda dolazim do zaključka da to vjerojatno iz priloženog nikada nije servisirano kako treba i onda me strah upustiti se u kupovinu takvog auta...
a da ne pričam o muljažama razno raznih preprodavača i sl... jedan se čak predstavio kao policijski inspektor, a kad sam provjerio u policiji ispalo je da je automehaničar koji redovito uvozi aute... auto nije bio loš ali je izgubio povjerenje...
ja sam svoj 530d prodao kolmplet servisiranog, i sa svim novim potrošnim stvarima... mjenjano remenje, španeri natezači, repariran alternator, turbina nova, ulje u motoru, getribi, svi filteri, diskovi, pločice, gibljive cijevi, pumpa goriva, 17 i 19 cola felge, godinu registriran... doslovno u auto nije se imalo gdje kune uložiti...
znači to nije napravljeno zbog prodaje nego sam ja taj auto održavao za sebe... a kad je došao red na prodaju održavanog sam i prodao... i naravno to ništa nije utjecalona cijenu jer je normalno da auto bude održavan
a ne da ispadne : " e pa baš je sad došao red na veliki servis " moš mislit
a do sada ni jednu alfu nisam nasao u takvom stanju... znači na svima treba brdo toga napraviti.. ne kužim kako se neko vozi u autu za koji zna da mu ovjes nije kako treba, pločice na diskovima samo što se ne spoje jedna s drugom, i još brdo stvari...
ne mogu vjerovat da ljudi opčenito tako slabo vode računa na osnovne stvari na autu...
ovo je sve nevezano za marku auta, nego sam primjetio da je to tako ...