0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
VELIKA dilem.Alfa 156sw 2.4 20V JTDm 175hp sa 165 000km i repariranom turbinom, dali chipirati ili ne??????????Sad nakon reparacije turbine, auto pod punim gasom gotovo da nedimi pa neznamkako ce dimiti nakon chipanja.Dali onda dimi konstantno ili samo kad se stisne i koliko dimi???
da! Mape se podese da je optimalna snaga i zadimnjenje
Znaci ukoliko necu pusnicu da imam od iza.Ne raditi remap...
brkaš lončiće, remap se može napravitii da ne dimi ništa ili jedva vidljivo
ja da imam para odmah bih ovako nesto stavio, ali posto nemam bolje dati 2-3 000 kn za dobar remap
kod mene jtd 1500 a mjet 1800 kn keš
SEB...na koliko konja ide 1.9 JTD 16V mJet koji ima 140 serijski kad ga se remapira?
objektivno 170-175
Nije tema o tom ali bi svejedno pitao-pošto se o tom govori dosta ali nisam konkretno od vlasnika 159-ke čuo....taj remap,blokiranje EGR-a i izbacivanje ekologije,koliko košta,na koju snagu dođe tj. koliko remap poveća snagu kod modela sa 120ks????
seb dali ću moći poštelat tj dali će odgovarat rapid-box sa 2.4 jtd-m na 1.9jtd-m??
radit će
dali treba kompjuterski odradit ili samo plug and play ??
Kako si odradio međuplocu grana turbina na svojoj gt ili si samo centrirao na rupu i sarafio? Od kojeg materijala ako si radio meduplocu?Da li ai još nešto morao prilagoditi od stvari koje se spajaju na turbinu ili je bilo plug and play
drito na granu...povećo sam rupu na grani di dođe turbo, 2 rupe sam malo modificiro za brezone, odvod ulja se moro malo modificirat i moraš za ispuh stavit down pipe
jel znaš šta točno si modificirao na odvodu ulja jer je to bitna stvar za turbinudownpipe je pod obavezno jedino ne znam da li mi bude prebučan ako stavim protočni zadnji ispuh jer razmišljam da zadržim serijski, ipak mi se djete vozi u autu ne bih htio da to dumi na autoputu ili možda grješim :
treba produžit cjev odvoda...ja sam od 2 org metalne gibljive napravio jednu...možda je bolja varijanta uzet gumenu org od 2.4 turba...mislim da bi bilo tako jednostavnijedaneće....lako dodaš koji lonac gore ali uvjek metni protočni lonac
jesi li mjenjao poziciju odvoda ulja ili si je samo produžiocrjevo turbina intercooler bi uzeo od 2,4 ili,moraš malo opširnije ne poznam toliko gdje šta ide a moram znati prepoznati da mi je dobro napravljeno i da ima što manje kemije pošto znam da kod tebe radi