Ah, "u krivu sam"... poanta je da mi kažeš s kojom izjavom sam u krivu, a ne vadit iz konteksta.
Ne idem se pravit pametan, idem ti reći svoje razloge zakaj uzmem jeftiniju gumu spram skuplje. Ne zagovaram da imaju isti zaustavni put, niti se uvjeravam takvo što. Govorim ti da nisam bio u situaciji, i da smatram da neću biti u takvoj situaciji poučen iskustvom do sad. Samo to, kao nekakvo opravdanje zašto ću uzeti i do 500kn jeftiniju gumu od one koja se smatra višom klasom.
Jednostavno ne vozim hazardno, i makar mi auto nije samo za od točke A do B, ne utrkujem se od semafora do semafora. Vozim oprezno i defenzivno, kada se trebalo ukopati u mjestu, ukopao sam se i uvijek je bilo dovoljno vremena za uvidjeti situaciju na cesti i stati. To ovisi od osobe do osobe i teško se može dokazati nekakvim studijama.
Na kraju krajeva, puno ja sad tu s*rem, pa ispada da ti želim nekaj nametnut. Sve kaj sam htio ovime reć je da, po meni, postoji razlog i opravdanje zašto ne utrošiti na npr. Michelin i kupit Uniroyal, Kumho i slično kaj se smatra, hajmo reć, srednjom klasom. Da ne bi ispalo da sam ostao nedorečen, ali mislim da je to to od mojih argumenata. Tko se i dalje ne slaže, neka mu. Ja ostajem pri svom da je guma guma u tom pogledu.