0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
imam na abarthu...nemam nikakve zamjerke...odlične.
Koja dimenzija guma u veličini 17" bi pasala na Alfu 155... Ako ne uspijem nać felge u dimenziju 16" ... da znam na čemu da se spremam kao back-up )
205/40 R17
i ja bio danas tu u rijeci gledat, nekih 550kn mislim 215/45/17ja sam se odlucio na rizik, jos kad sam vidio made in koreja, odmah mi je srce zaigralo.
Jel imao tko ovog ljeta na autu toyo proxes sport novi ?Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Čisto sumnjam da će me gnjaviti zbog te razlike. U knjižici su mi upisane 195/60/15 i 225/45/17. Nije da sam stavio neku gumu koja puno odstupa od upisane.
obje krive su ti upisane haha..ma..ja imam 225 45 17 na autu a upisano 215... to moraš stvarno na idiota naić da prigovara za takvo šta ... što je najbolje, dosta 195 guma ima uži gaz o nekih 185 npr
Kad sam već na temi sa gumama, imam i ja pitanje. Uz friško kupljenu 147 icu sam dobio i set zimskih guma. Naknadnoi sam primjetio da su 2 gume 195/65/15 dot 2013 i dvije 195/60/15 dot 2012. S obzirom da su sve gume u ok stanju nemam u planu ove godine mijenjati ništa, samo me zanima koji mi je par bolje stavit naprijed a koji straga.?
Iznenadio bi se kako imaju volje tražiti nešto kad si daju truda ;-) Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ja sam na 159ki do sada, osim originalnih pirellica koje sam dobio na autu (maznuli mi ih iz šupe preko zime sa pređenih 5000 km) koristio isključivo toyo ljetne gume dimenzij 225/50/17. Prva dva seta su bila T1R i sad zadnji C1S, i slijedeće godine će opet nešto od toya gore. Savršeno zadovoljan. Doduše nešto se brže troše (2 sezone, 3. nema šanse) ali je auto zaljepljen za cestu i po mokrom i po suhom. Sa C1S imam dojam da su mi po kiši svi iza mene spominjali obitelj jer izbacuje toliko vode van da je iza mene bila prava vodena zavjesa.
Ja sam imao c1s na astri i bile su ok na mazdi imam t1r i ok su ali me muči potrošnja jer meni se ionako troše ubrzanoSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ako su ti za 159-ku onda nemoj računati na dulje od 2 sezone. Ako radiš puno km onda vjerojatno niti toliko.
jeli pametno na 147-icu staviti gume iz 2008 (DOT3108). Vožene su samo 5-6 tkm i vizualno su kao nove, ali ipak je to 2008. Trebaju mi kao prelazno rješenje za ovu zimu.
ako je premium guma i ako je dobro skladištena onda da... ako je neki kinez ili ako je vidjela puno sunca i vrućine guma onda ne
sava eskimo, nije bila na suncu i vrućini, ne izgleda deformirano
Zašto mislite da gumama bude nekaj od sunca,to su priče iz Kremenkova doba.Guma do 9 godina se smatra kao nova,nakon toga je stara i mjena svojstva i to ako je korištena ili nije dobro uskladištena.To ti je ko i čokolada,ak se rastopi promjeni samo boju,ali sve drugo ostaje iste kvalitete.