0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
To je od Alfa gtv oglas
Vidi stvarno! Idem ga zvat
Pitaj jel moze sta niže i jel moze na par puta
btw: nije kupovina baš protekla glatko. Kontaktirao sam kolegu Ukemija koji je stavio oglas na alfiste i rekao mi je da je auto zbilja uredno, Tip je povukao oglas, ali sam ga nekako našao, čuli se i dogovorili cijenu. Nisam nikoga slao da pogleda, računam, to je to.Nakon prvih pozitivnih reakcija, odnosno oduševljenja usljedi hladni tuš! Kad je Viktor digao haubu i pitao di je kompresor klime, tip kaže: Nema klimu! Šok! Ja pitam kako je mogao staviti u oglas klimatizacija ručna ako nema klimu. Poćeo sa nekim glupim prićama kao klimatizacija ručna - okreneš na plavo, a klima je klima .... Ja Uglavnom da skratim priču, nakon šoka, grubih riječi i umalo ekscesa, on ponudi nižu cijenu... ja zovnem gazdaricu... ona kaže a šta ćeš sad, ti odluči... i na kraju da se ne vraćam praznih ruku, uzmem je. Možda to zvuči bzze, kabriolet je, šta će ti klima ..., ali da sam znao sigurno je nebi uzeo
Našao i ovo:http://www.njuskalo.hr/tuning-lezanje/distance-adapteri-5x98-5x100-20mm-30mm-oglas-14443598
Srca ti irudova pa imas flanđi u skladistu koliko oces
joj kako je lijepo biti alfista i u krizi srednjih godina.evo, prestalo me biti strah starosti
Tako cemo i mi ako Bog da a pod Bog naravno mislin na nase zene
Triba njemu klima da se ne otopi..
I'm back!!!!! [/size][/font]
spider??
Možda to zvuči bzze, kabriolet je, šta će ti klima
Je, je... Kad zapnes u guzvi na +40... Pa ces vidjet onda "sta ce ti klima"
Je, je... Kad zapnes u guzvi na +40... Pa ces vidjet onda "sta ce ti klima" (Image removed from quote.)
Evo i privjesak za novog ljubimca (Image removed from quote.)
Di ima toga ?
Po bespućima interneta ebay
... puka mi privjesak , al mislin se ako nabavin novi riknut će nešto važnije