0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja bi gewinde opet i uvijek I meni ništa ne lupa,ali budem probao full spustiti da baš vidim.Ali gewinde mrak,mrak.
Pa to je ono kaj sam govorio. Do -40mm ne treba ništa brusiti ni kemijati a tvoj je taman tu negdje moj je sada spušten više od 75mm i niš ne lupa a još je i full udoban
Ne znam kako riješiti da mi gornja vilica ne lupa u muldu a da ne dižem auto? Jeli imao tko takvih iskustava :mislim lupi jednom u tjedan dana na nekoj rupčagi ali ne želim ni tad da lupa. rado bi to nekako riješio
probaj stavit kao podložnu pločicu izrezanu og gume debljine 5mm između vilice i mulde!
a jel ti opruga špana amortizer kad digneš auto?
još komad carbon folije oko ispod haube :hehe:(Image removed from quote.)
dosadne su ove nedjelje (Image removed from quote.)
dosadne su ove nedjelje
Vidio sam je uživo prije dva dana u kampu u KraljeviciPrekrasna je uživo.Vidi se da je puno truda utučeno u nju
Prevruće je ovih dana za bilošta raditi na Alfi (Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
... i ne samo truda
mozda za oprati je :hehe:
Bila je oprana u nedjelju, sad stoji parkirana u garaži ispod plahte :hehe:
Nego i živaca, hehe
maajjkkkooooo koliko ce tek sada slika bit u galeriji :sad si glavni fotograf na izletu.
Uffff..ovo je stroj! Definitivno, sad razmišljam da svoj fotić niti ne nosim. Klaudijo - službeni fotograf izleta po zapadnoj Sloveniji!
Klaudijo - službeni fotograf izleta po zapadnoj Sloveniji!