0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da malo predahnemo od felga... : :evo jedan čuning detail sa kojim sam se zabavljao danas zasad samo demo izvedba, finalizacija slijedi sutra (i onda ponoviti isto i sa druge strane)Laser light & Alfa Romeo 156 by Klaudio
ja ovo snimam već duže vrijeme, hvala na potvrdi da funkcionira
Ovo je totalna fora, mrak
...ja odavno razmišljam staviti obično svijetlo (za moj ukus ovaj alfin grb mi je malo too much :)...isto na donji dio vrata da vidim kud gazim...na 147 je svijetlo slično postavljeno u originalu i baš dobro dođe kad izlaziš van (uz funkciju da se vidi kad su vrata otovrena)...
klaudijo jesi razmisljao ikad zamjeniti unutarnje plavo osvjetljenje za bijelo? mislim da bi 10x bolje izgledalo
i ja mislim da bi puno bolje izgledalo... ovako sve plavo me podsjeća na kupleraj
da, radi odlićno ja sam ih stavio na zadnja vrata, da mi ne svjetle pod noge svaki put kad ulazim u auto :hehe:spojio sam ih na svjetla kabinei još sam stavio dodatni prekidać sa kojim ih mogu isključiti kad mi dosade...evo kako izgleda(Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)ova zadnja slika je varka, fali još glavni kabel iz kabine....
...a tek da je crveno :hehe: :love-smiley-013:
Kuda si provukao napajanje iz kabine? Kroz onaj okrugli orginalni konektor na vratima? Dali si vukao i plus i minus ili samo plus sa osvjetljenja kabine (u vratima već ima stalnih minusa...)
Prodajem trodijelne OZ Raffaello felge, 19", prednje gume 255, zadnje 295. Sirinu i et neznam nazalost ali na zadnjim felgama je guma malo razvucena. 5x108 razmak rupa. Felge su u odlicnom stanju, jedino je malo bezbojni popucao po rubovima.Inace je cijena novih cca 1000e po komadu, ove idu u kompletu s gumama za 10 000kn.slika je simbolicna(Image removed from quote.)
sta ce se farbati??
PLASTIDIPjedna boca 400ml, transparentninadam se da će biti dosta... :confusedbig: :(Image removed from quote.)
U SLO kod firme ConradNemaju na lageru, naruće iz Njemačke, ja sam dobio spray u roku od 5 dana (sa vikendom) Jedna boca = 21€