0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da nisu sa ove :
Hvala svima na brizi i savjetima, ali ja mislim da ipak to nije to što pišete Čovjek se bavim prodajom felga i guma, svakakvih, za sve marke automobila, sve original (ne replike)Ima na lageru i dosta modela za Alfe, a i takve koje se ne kupuju svaki dan - Ferrari, Maserati,...Nije mi objasnio zašto ima 4 kom prednjih od Alfe 8C, a nema zadnjih, a možda ih ćak i nabavi...Neznam cijene za sve modele, samo sam zapamtio 700€ za original Alfa 159 TISložio sam kolaž - dio programa kojeg nudi...(Image removed from quote.)
Vidi vidi one crne od Maseratia
jel imaš neki link na prodaju ili možeš provjeriti ove zadnje desno dolje 5*110 17 ili 18 zola, koliko € ? ova cjena od 700€za TI je super
Bas mislio napisat za ove od Maseratia
pa već kad se igram sa tim PS-ima... :hehe: : :(Image removed from quote.)20 cola, 5x114.3"... and i have: black, silver and titanium"
...pa sam iz Italije dobio ponudu za original (ne replike) felge 20'' od Alfe 8C (Image removed from quote.)nakon svih onoh fotošopa sa concave i raznoraznih ostalih modela, sad mi ove djeluju previše hladno, neatraktivno, neinteresantno... :a i PCD (5x108) mi ne paše, iako bi sa prepravljenim adapterima i distancama i to mogao riješiti
Malo je slika felgi presjajna, al mislim da bi izgledalo fenomenalnooo!!
ionako crne nebi nikad stavio ova titanium boja je meni puno bolja (Image removed from quote.)
... a tebe Marine ću iskoristiti za dostavu ako se odlučim kupiti nešto od njega
Ovo je definitivno vrh, i sve ove sto do sad su bile na autu ili mislis stavit su nekako vise ko cuning, odnosno nemaju onu dozu posebnosti i ozbiljnosti.. ovo je definitivno od maseratia vrh i konacno bi zatvorilo tu pricu u smislu posebnosti..