...baš čudan miris...kao da si ušao u mehaničarsku radnju koja nije otvarana barem 70-ak godina...pomalo miriše na ulje...ustajali zrak...stari papir....na donjem dijelu smrdi i benzin....gdje got se okreneš...povijest....povijest....komadi :

....povijest....povijest...talijanska moda...i onda sam skužio u jednom trenutku....pa čovječe...Milano ima 4 milijuna stanovnika.....Hrvatska ima 4 milijuna stanovnika...ovdje je 500 odabranih ljudi...marka stara 105 godina....povijest kakvu svi njemački proizvođači nemaju zajedno......tri kluba...jedan talijanski....moravia (ovi što su bili kod nas na susretu sad u Rijeci) i mi...Alfa Klub Hrvatska...s ponosom sam nosio majicu na kojoj piše ALFISTI.HR ....vjerojatno su na otvaranju bili ljudi usko vezani uz Alfa Romeo....konstruktori, dizajneri....nekadašnji vozači....komadi....i uopće mi nije smetalo što sam u majici kluba, a neki od posjetitelja su imali cipele „teške” kao gume na novoj Giuliji :

....a kad su navalili na klopu....ne možeš se probiti do stola od ovih u cipelama