0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kod mene nije uspjelo ni nakon godine dana.......
ali ti onda automacko puhanje isto ne radi tj jenako puse na svim temperaturama zar ne? :
nisi skužil kaj pita kovač,da kad je na auto onda stalno puše isto ne skida puhanje makar pada temperatura u kabini.to si mislio
to ja kazem da na AUTO on sam regulise u zavisnosti od temperature al ak tebi pase onda je to uredu.
Da se prebaciti aktivacija kompresora u manualni mod, jer je po difoltu automatski.... to ide ovako:1. Kljuc u kontakt bravu, (ne davati kontakt)-kontrole namjestiti u polozaj kao na slici:Znaci:Tempretaura - MaxVentilator - 0Distribucija - Frontalno2. Dati kontakt-Unutar 10 sekundi okrenuti kontolu ventilatora na AUTO - pa onda - 0, opet na AUTO - pa onda 03. Iskljuciti kontaktmanual navodi da ovo pali na alfama do 10.2000 :rolll:
Mislim da postoji neki ventilator u toj kutiji za kontrolu ACa. Mozda se on zaprasio malo vise pa sada "cvili" ...
evo ti novog problema,na leru,ako na mjestu okrećem volan isto se pojača zvuk...jel to znači da je remenica radilice u pitanju?
Pretpostavljam da je samo jedan mikroremen koji pokreće sve živo. Tako je bar na mojoj.