pozdrav opet
NOVI UPDATE
alfa mi je sad pocela crkavat i na niskim okretajima.
znaci, da opisem situaciju, jer jucer mi je bilo jaaako zabavno

Upalim auto, vozim se kilometar (nekad i manje) i upali mi se greska i auto se ugasi. nemogu upalit nekih 30/60 sekundi. spojimo na dijagnostiku, izbaci mi "P0191 regulator pritiska goriva"
Izvadim regulator, i frend proba izmjerit otpor i kaze da je regulator mrtav. uzmem drugi rabljeni, drugi frend ima dva motora sa lancie 2.4jtd, tamo mjerimo otpor na njegovom regulatoru i pokazuje znakove zivota. stavimo regulator i bilo je dobro nekih 10km dok mi opet auto nije bio crkao. odem na dijagnostiku, opet pokazuje istu gresku, ali svakih 5 do 10 km. sad je opet taj problem sve gusce i gusce, nemrem proci kilometar,dva a da se auto ne ugasi i moram cekat do minute da upalim.
vec sam lud..

zasto stalno pokazuje njegovu gresku? jel on spojen direktno na ecu ili je s jos necim povezan??
napomenuo sam u par komentara prije da mi se auto poceo gasit nakon remapa, ali samo u visokim okretajima kad ga nagazis. sta mu je sad? vozim ga na 1000/1500 okretaja i opet isto. jel moguće da je do nekog mehanickog dijela? pa baca tu gresku? cr pumpa? POMAGAJTE, Izgubio sam volju za tu 156, rega mi je 15.03. i mislim da bum je odjavil. . .