prodavač mi prije rekel orginal 113000 km i stvarno kaj se tiče siceva i papučica bi mu max dal 150, otvorim ja haubu kad ono masno pol mašine, al otvorim kutiju za osigurače(glavne), a kad tamo kartica od servisa u 2. mjesecu 2006.g. u italiji sa 240 000 km!!!

Mislim da me porota nebi osudila za ubojstvo ...
...ma nevjerojatno kako su blentavi i bahati ti nashi uvoznici rabljenih vozila... :rolll:
...moje iskustvo: kada sam kupovao proshli auto (laguna) u jednom od takvih salona auta, dogovor je bio: u cijeni njegov prijenos, registracija 1 godinu i servis izmjena ulja i filtera...josh mu napomenem da mi spusti za 100€, pa chu ja sam napraviti servis, poshto imam u firmi i servis, ali ne, bude on to rijeshio...reko ok, sam ti daj...i dodjem ja sa lovom na dan isporuke auta, pitam ga jel napravljen servis, veli ovaj ma nemash frke, sve sredjeno...i odem ja do svoje firme i odmah kod kolega u servis, a ono filteri i ulje stari...

...skinem filter peludi, a unutra flora i fauna, samo kaj mrtvih shtakora nije bilo unutra...

...istog trena sjedam u auto i dodjem do salona i ni 5 ni 6 nego onak zmazani, pun zhivotinjskog svijeta filter mu bacim na stol i reko jel tak izgledaju izmjenjeni filteri (ja lud ko pushka

, a u salonu mu sjede josh 2-3 mushterije)...
...ovaj se zacrvenio, pa znash...pa mislio sam...mehanichar mi je rekao da netreba mjenjati filtere...da su u dobrom stanju...

...ma boli me kiki kaj ti je mehanichar rekao...pa da su filteri mjenjani 5 dana prije, ako je dogovor izmjena, onda ih mjenjaj...
...odmah smo ishli u oblizhnji duchan, kupio on filtere i ulje + ruke, i ispalo ga preko 1000kn...reko jesi budala, a mogao sam ti ja to srediti za 100€...pa nemresh mene zaje......
...mislim koji su to lihvari...ali lihvarit mogu samo papke koji si to dopuste...
...inache auto je imao na pokazivachu 122000km i bio u odlichnom stanju (stvarno nikakvih problema nije bilo, i full ochuvan auto, pogotovo iznutra), ali kasnije sam se domogao kompjutera u ovlashtenom renault servisu i provjerio povijest auta...auto je bio 2 godine prije toga u ovlashtenom servisu u Austriji sa 120000km...

))