Evo da i ja podijelim svoje iskustvo

Kad sam krenuo u potragu za autom, od početka sam si zacrtao neke stvari koje ja tražim od auta...bio sam prilično krut oko toga koji model, koja oprema, koliko kilometra, popratna dokumentacija (servisna) svi ključevi itd.
Kasnije je ipak trebalo doći do nekih kompromisa, ali ne bih preporučao da se popušta puno, jer riskirate doći kući sa kramom...ja sam oko nekih stvari popusti, recimo elektronika klime me nešto zeza i tako, ali ipak je najbitnije da u globalu sve radi...
Za početak važan je prvi dojam koje auto ostavlja, ali ne prvi dojam sa 15 metara, nego prvi dojam kad ga se pogleda iz bliza i iznutra...odmah se može vidjeti koliko vas prodavač mulja ako je auto u lošem stanju, no ako je auto bolje zakamufliran, e onda treba u inspekciju...
Prvo onako od oka pogledati da li su vanjski dijelovi auta svi u istoj nijansi boje, to je nabolje gledati izbliza na spojevima (recimo vrata i prednji branik), ako se izbliza gleda lako se može uvidjeti razlika u nijansi ili konzistenciji metalik laka i tako...treba vidjeti da li svi spojevi imaju jednako debel procijep i da li su linije među djelovima paralelne...
Zatim treba dignuti haubu, pa prije motora, valjalo bi pogledati spojeve haube (vijke koji ju drže) da se vidi da li je hauba skidana, jer se uvijek pozna trag, zatim se gledaju blatobrani kako na spojevima sa šasijom da se vidi da li su oni skidani...
Valja također pootvarati sve što se na autu da otvoriti i pogledati nanjepnice koje se nalaze iza, naprimjer vernicatura originale sa kodom, valjanost airbega na vratima, na haubi najepnica od ulja koje se preporuča i tako, jer se te naljepnice, ako se auto farba ne vračaju...
Kod motora je za diesele važno da ne dimi pri paljenju i da iz auspuha koliko toliko ne smrdi (diesel smrdi ovako i onako, ali kad je razjeban osječa se loše sagorijevanje) valjalo bi čekati da se motor malo ugrije jer je po buci svaki JTD krama kad se tek upali

...lijepo bi bilo da auto ima povijest, tj kada, gdje i što je popravljano na jemu, intervali servisa, pa pogledate malo pohabanost iznutra, papučice ne bi smjele pokazivati neku posebnu izlizanost (recimo da je neka strana glatka ili da se već pozna željezo) bar do neki 200kkm...
Neznam šta bi još rekao, ako se sjetim napiše...možda je nešto od ovoga i glupost, ali tako sam ja tražio...