0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sad fino dvanulčeka unutra, custom struju, malo ga nasvirat bregastim osovinama, isportat glavu, napravit kaj se da i ladnih 180+ konja...skroz dosta
2.0 je zakon..Turbinu na 1.6 105 ??? To ni luđak nebi išao raditi V6 ?? Meni bi otpala ta opcija odmah u startu jer treba razjebat pola auta da se to ugradi a ovak dobar auto je šteta rasturat jer to više nikad neće biti to
koja drkica od auta koje su to felge : ma ili trpaj 3.2 iz gta ili nista ne diraj :hehe:
plus ne mora radit nikakve ateste ni pizdarije za registraciju jer motor izvana izgleda isto i fino u papirima mu i dalje ostane da je 1.6 105 ks, a on ima 150+
OEM 8×18" ET32 od GT V6, inače Toora T230/T240 ali nisu iste. ista stvar ko i s TI 17" Toora 670
slazem se,ovo je prekrasan auto,i po meni konverzija na bilo koji motor je samo lose,nikad to vise nije to,steta sve unistavat sa tim preinakama....
slažem se, bolje da se izgušta s ovom, skine sve sa nje, proda ju kao serijalu i onda uzme neku Gt ili jaču 147icu i složi ju sa ovim dijelovima kaj ima
ako dode do toga ja bi felge
pa ako skine felge sigurno ih neće prodavati nego staviti na novu alfu..kad se sjetim koliko je dugo tražio te felge dok mu ih ja nisam prodao... a sad razmišljam da prodam te iste felge koje imam za Gt jer si mislim da mi ne trebaju 2 seta felgi...ali vidjet ću..
sta imas te iste felge kao na 147-ci od lepog :
da...http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=51042.120imao sam 2 seta - jedan prodao Lepom i sad imam ove koje su u vrhunskom stanju i planirao sam ih za zimski set..ali nisam još odlučio....felge su mi prekrasne i znam ako ih prodam da ću teško naići na iste takve jer su rijetke kod nas, a i dosta su skupe...
viđen danas iza porezne trnje na parkingu.....nekog si čekao...
Stvarno kola za Chuck Norris-a.
stavljen i zadnji Ultra Racing strut.(Image removed from quote.)
Joj Lepi, kaj voziš tu 147micu, prodaj i kupi si ono kaj si najviše želiš i kakav si u duši. Oslobodi se svih strahova