0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jesi složio "ono"?
Ma nisam niš još stigao ali sam ih zato očistio, sjaje se ko pesja jajca...i stvarno piše KW na njima I diskovi mi još stoje pa budem odmah i čeljusti mazno u drugu boju,,ne znam još u koju : I felge sam ljetne uredio., I morimoto leće sam mećno ali budem poslikao kad ga ukompletiram cijelog i stavim u oglas Bolje da se i ti posla primiš
nekaj se malo radilo po autu...Stavljeni OMP Sport prednji i zadnji diskovi sa OMP Sport pločicama i uređene felge.I malo slika sve skupa. Auto je dodatno spušten zato što se na zadnjim gewindama da štelati nagib pa više ne dolazi do strugana zadnjih kotača na blatobran pri opterećenju.Stavljeno je i novo ozvučenje ali to nisam slikao...ostala je JVC DVD multimedia a stavljeni su Auditor odvojeni sistemi sa skretnicama 60rms napred i nazad, Ground zero pojačalo 540rms i Mac audio bandpass 250rms. Svira sasvim solidno.
nekaj se malo radilo po autu...Stavljen KW/Novitec Sports Coilover Suspension Kit. Hvala Robiu Height-adjustable coilover suspension with adjustble dampening at the front axle and at the rear axle.Stainless steel.
nekaj se malo radilo po autu...Stavljen KW/Novitec Sports Coilover Suspension Kit. Hvala Robiu Height-adjustable coilover suspension with adjustble dampening at the front axle and at the rear axle.Stainless steel. (Image removed from quote.)Stavljene morimoto leće sa xenonom 5k kelvina.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Stavljeni OMP Sport prednji i zadnji diskovi sa OMP Sport pločicama i uređene felge.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)I malo slika sve skupa. Auto je dodatno spušten zato što se na zadnjim gewindama da štelati nagib pa više ne dolazi do strugana zadnjih kotača na blatobran pri opterećenju.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Stavljeno je i novo ozvučenje ali to nisam slikao...ostala je JVC DVD multimedia a stavljeni su Auditor odvojeni sistemi sa skretnicama 60rms napred i nazad, Ground zero pojačalo 540rms i Mac audio bandpass 250rms. Svira sasvim solidno.
Sad fino dvanulčeka unutra,
Sad fino dvanulčeka unutra, custom struju, malo ga nasvirat bregastim osovinama, isportat glavu, napravit kaj se da i ladnih 180+ konja...skroz dosta
Nije više to to nema tu sexa i straha do kad će vozit odnosno ima ali upola manje