1. Mjesta ima solidno, taman ali ne ocekuj limuzinu jer nije. Dvoje ljude se solidno vozi iza.
2. 120 ks JTDm je jedan od boljih izbora mada je 150 ks malo bolje rjesen motor. Ja kao vlasnik redizajn 120 ks ti mogu reci samo pohvale osim jedne velike zamjerke, a to je mjenjac 5 brzina. Iz tog razloga je 140, 150 ks bolje uzeti ali ako ti se kemija vrlo lako se stavi mjenjac 6 brzina na 120 ks (300 eura).
3. Kao sto je kolega rekao, moguce je ali redizajn cesto ima vrlo lose pakete opreme (kao npr kod mene), nema putno racunalo, nema tempomata, rucna klima (koja je po meni zapravo bolji izbor, ali to je moja osobna preferencija).
4. Ovjes solidan, gornje vilice odlaze ali nisu skupe (nade se po 190 kn), balansice problem kao na 156 ali ja dosad nisam imao problema sa njima (137000 km).
5. Mjenjac 5 brzina, u 5. brzini na 1900 okretaja vozis 90 km/h ako se dobro sjecam. 2000 okretara 100 km/h.
6. Meni na 120 ks kombinirana zesca voznja Zagreb grad preko tjedna, vikend otvorena cesta, 6.5 litara. S tim da svaki tjedan putujem u Zagreb i nazad autoputom 150 km/h. Potrosnja kako neki kazu na 140 i 150 ks je za oko 1 litre veca, pogotovo u gradskom rezimu, na otvorenoj su podjednake (po iskustvima drugih, ja nisam vozio 150 ks tako da ti iz svoje ruke ne mogu reci).
7. Normalne voznje, 5. brzina 80 km/h ona stoji zakucana na 4.5 do 5. litara potrosnje. Ali opet taj rezim ne mozes zadrzavati dovoljno dugo da prosjecnu potrosnju svedes na tu razinu.
Uglavnom 147 je okej i zahvalan auto za odrzavati ako ga netko prije toga nije ubio. Glavni tip za kupovinu, gledaj da ima tempomat, gledaj da uzmes sa 6 brzina i obavezno provjeri da li ima putno racunalo, jer redizajnke cesto nemaju (glupi talijani). Sretno!

Edit: Htio bih dodati kako 16V motori imaju klackalice koje stite ventile u slucaju pucanja zupcastog remena kako je kolega Viktor rekao. Pod obavezno neka ti bude kada kupis bilo koji auto da odmag bez razmisljanja napravis veliki servis i za to si ostavi novaca sastrane dok kupujes.