Ma definitvno je moguce. Prvi put sam ga ganjao po danu kad sam kasnio na transfer. 6 ujutro i poceo ganjati tek od rotora kod Mazije. Do Novalje je bilo 40min, racunajuci da sam prvi dio isao preko Murvice i sve do rotora laganini, u mistima po ogranicenju. Posli rotora sam shvatio da mogu zakasniti oko max 15min ako se pozurim pa sam krenia.
Cijelu sezonu me nitko nije bas u pravom smisli rijeci obisa na toj relaciji, a da je orazna cesta. Onda sam u 9misecu, kraj sezone, naletio na jednog plavof saxa. Probao sam ga se otarasiti ali prednje gume su mi pojedene bile, nedovoljno trakcije. Kroz par zavoja sam se drza, onda me je na onoj ravnici posli Rtine prosao i vise ga nisam mogao uhvatit. Probao sam, ali kad sam pri 110, 120 krenio lagano u bok, odmah sam odustao. Kasnije sam upoznao lika.

Prije toga sam radio u rent a caru, i mogu reci da prazan Vivaro lezi u zavojima jednako kao ostali auti koje sam vozio u rent a caru, a vozio sam Passata, 508, Astru, Leona, Golfa... Ma sve i svasta. Al iskreno, kombi djeluje jednako stabilno na cesti sto je i meni bilo nepojmljivo.
Ne trazim od nikog da mi vjeruje. To ostaje na vama. Razmisljao sam bi li uopce to podijelo s vama bas iz tog razloga. Ja znam kako sam i za kolko vozio i meni i mojoj dusi to dovoljno. Nije za pohvalu, al jbg.
Btw o kakvoj statistici se to prica?
P.S. Da znate kolko mi je puta prosla misao kroz glavu da se organizira trka na relaciji Novalja - Zadar. Bila bi to nova "Targa Florio"...