Dizelas u dusi, s dve svecice po cilindru 

meni su umjesto druge svijecice stavili ubrizgavanje... sad je to pravi motor :hehe: :hehe: :hehe:
Donekle jesi u pravu, ali je i vecina ostalih proizvodjaca najvise prodavala diesel varijante, cak i BMW je najvise prodavao 2.0d.
ma di si sad fucking bmw serije 3 diesel izvukao za uporedbu... pa bmw radi sportske limuzine jedva 30 godina i to su sportske limuzine samo kad uzmes u obzir m3 koji je raden kao homologacijski primjerak a ne nesto za siroke mase pa to ispada iz igre... 320 iz ranih 90-tih sa oih 130 krava se moze sakriti naspram 75-ice 2.0... da bmw... ajme majko. i sad je bmw kao pojam sportske limuzine... hjaooooo di su bili prije 40 godina..
uglavnom da nebi sad krenula tu rasprava o tome koliko je tu mrtvih krava u bmw-u..... htjeo sam samo reci da ako se bmw serije 3 najbolje prodaje u verziji diesel to me ni najmanje ne tjesi jer me boli banana i za bmw i za audi i za mitshubishi i te ostale odi mi - dodi mi marke
Ma ne obaziri se, to ti je naš Jale, prikriveni dizelaš u duši :hehe:
opet si me skuzio
nemozes vise ni postenno flejmati tu po forumu, sad se samo ekipa lozi na viceve o Isusu, pede...jatrima, pedo..sexualcima.... hjaoooo
Ma jos uvek me malo to dirne kad Alfista kaze, ali prebolecu
: 
ocem alfu sa 1300 kila, 4 sica, 1.8 NA, 1.8 turbo u dvije varijante i eventualno neki atmosferac malo veci ali kako treba neki od 3.5 litre sa kratkim hodom i 300-tinjak konja na 7500...
i nek izgleda kao alfa 159 ali zaobljenije da bude elegantnija... ma zapravo me boli banana na sta lici iskreno.. i to je to kuzis.
i sta je tu komplicirano???? sad sa ovim americkim joint ventureom imaju valjda na raspolaganju 27 platformi. ako su mogli 156-icu napraviti kako treba na dobro modificiranoj platformi fiat tipa, oda ce nes valjda i od tih americkih krama izvuci kako spada.
uglavom, sljedeca alfa ce biti ponovo prava alfa, jer iskreno, mislim da gore od 159-tke nemoze gore. auto ima 1500 kila i 1.9 diesel sa 120 konja... sta moze biti manje alfisticki od toga???? a opet je svi volimo i zelimo (makar potajno

)