Ma nema raja para my ass...nego, ovi auti s 4 rupa su polako povijest, voze ih ili klinci ili ekipa bez love pa je to to...
Al za felge, ovo sta kaze ceker ziva istina, od ulaska u eu, izmjenila su se pravila jako...kad sam pito u brionima tu u pu su mi bili srali za 15" da kao da li je taj auto i ta kw ima tu velicinu kao opciju i sl... Ima tamo jedan krkan sta svih zahebava...
A gle, u skoro svakoj stanici je bar jedan koji sere kvake :

A ovo da nema raja para... Kad je stari prodavao pug-a, najviše su dolazile ponude za zamjenu i to razne kombinacije
A ja kad god bi prodavao na njuški nešto skuplje od 200tinjak kn, uvijek je tu bilo ponuda za zamjenu u sličnoj vrijednosti: pojačala, mobiteli, autoradiji i sl. Npr. Kad sam prodavo original radio za kiu sorento, ili mi je ekipa nudila smiješne cifre ili zamjena za razne pizdarije... Na kraju sam ga dao za 1din autoradio + nadoplata i to čovjeku od jedo 40 godina, a radio je pak završio na njuškalu :hehe:
Tako da, iz mog iskustva, raja nema keš pa se vrte razne kombinacije, a ovi šta imaju keš, ti ne kopaju po njuškalu
Al dobro, sad smo debelo u OT :spam