ja bih prije većeg turba stavio veće kočnice
čeljusti su cca 300€ sa diskovima i pločicama 50€ adapteri i uređenje 30€ i eto prednje zadnje sve 
Celjusti sa diskovima i plocicama 300€ da ak kupujes najjeftinije smece :hehe: ajde racunas da su celjusti 100€ iako su pretezno najjeftinije 150€ al dobro, plocice su oko 400kn neke srednje klase, i nek i to bude 50€ to ti je realno vec 200€ kakve diskove 310mm ces kupit za 375kn kom posto ti je ostalo 100€ od pocetne cifre?? A u cijeloj prici gdje su jos adapteri?? I svi redom ti ih racunaju 500-700kn osim ako ne radis od obinog zeljeza :
Ja se slazem svakako da je bolje stavit prije brembo nego turpijat motor

jer alfine 2 klipa kocnice su smijeh za sve preko 150ks a plus tome nije da gt ima 1000kg pa ajde jos nekako, treba masu zaustavit.. Ali stavljati to gore i onda kupovat smece od diskova i plocica je ravno tome skoro da se ostaje na serijskim celjustima pa da se stavi top disk i plocica..
To sam jos davnih dana pisao a Marekk ti moze komotno potvrditi da je dosao na isti zakljucak nakon sto je isprobao sve to..
A da ne pricamo u cijeloj toj prici da valja stavit i pletene lajtunge onda i naravno malo bolje kociono ulje.. To sve i bez toga za 380€ mozes samo sanjati, ili ako kupujes sve to skupa rabljeno, al ne vidim onda uopce svrhu toga jer se ne sklapa yugic..