Prvo procitaj sto sam napisao... ako je napravljeno kako spada onda se vizualno ne vidi razlika...
straznja strana se prelakira bez problema i to bez da se pakne,disk,gumice i pogotovo ziherung prelakira... Ali zato i ima barem 5 sati posla oko toga, a to sto je netko tvom frendu isfusao to je njegov problem sto je dao raditi nekome tko NEZNA!
a isto tako mi objasni kako ces ti na autu vidjet straznju tj unutarnju tranu celjusti??? ajde mi samo to pokusaj pojasniti...
ja bez obzira na to prelakiram i taj dio odnosno cijeli vanjski dio kljesta koji mozes vidjeti i onaj unutarnji koji se i ne vidi! tako da ti i dalje govorim da ti naklapanja oko toga ne drze vodu, ako neznas onda nemoj nesto tvrditi jer nisi nikada radio to...
napisao sam gore da naravno da ce 20-30% dulje drzati ako se napravi sa pravim lakom, to je neminovno, i naravno ako se mijenjaju pakne ili disk da je dobra prilika onda i to napraviti usput... ali razlika vizualno kad se napravi kako spada nemoze biti uocljiva nikako, a ti budi uvjeren u suprotno koliko zelis, a kada vidis kako je odradjeno nesto kako spada a da je bilo na autu onda ce me bas zanimati tvoja reakcija...
I kada se radi kako spada onda ti je potrebno puno vise od obicnog sprea iz bauhasa... A i alata... tako da nemoj bezveze naklapati o necemu sto neznas