Čitao sam dosta o tome na alfaowneru
Uglavnom, dosad sam zaključio sljedeće
Do nekih 0.5 bara bi trebalo biti ok sa originalnom strujom i svime ostalim s time da se spusti kompresija sa podizanjem glave stavljanjem 2 dihtunga (čak je jedan radio i sa 3 dihtunga, 2 od CF3 metalna + 1 od CF2 deblji od "kartona)
Znači ostaje samo pripasivanje ispušne grane od JTD-a, slaganje crijeva od intercoolera, dobava ulja u turbo...
Što se tiče količine goriva, MAF mjeri količinu usisanoga zraka (tj. u slučaju turba upuhanoga zraka) i tim podatkom ECU diže i količinu goriva
Ako postojeći injektori nemogu dati dovoljno goriva onda treba staviti injektore s većim mogućim protokom
Ne planiram slagati auto za utrkivanje niti za nekakvo garenje po autocesti sat vremena na 6k okretaja, htio bih probati iz gušta nešto tako utrpati u drugu GTV-jku ako ostane kod mene
Kao što je Boxer rekao, netko voli trpat 18-19'' felge, lijepiti karbon folije po autu, pretjerivati sa LED-icama i sličnim pizdarijama, subwooferima u gepeku, megagigaubermaxisized zvučnicima po vratima koji niti ne stanu u originalne oplate pa moraju raditi kalupe i sl.
E meni je to sve bullshit i bezveze, više me interesira recimo trpanje turba na TS-a
Naravno, ne mislim niti navijati turbo na 1 bar i tražiti da auto ima 250KS, za moje zadovoljstvo će mi biti dovoljno da sve profunkcionira pa makar dobio i 10KS za početak
Imam doma trenutno 2 komada 2.0TS-a + ovaj koji je trenutno u GTV-jki, blokova, klipova, kartera i svih ostalih pizdarija tako da bi se nešto od svega toga moglo skalupiti

Pa makar mi trebalo i 2 godine da to sve napravim...
P.S. Naravno, što se tiče predznanja iz područja TS-a, mislim da ga imam dovoljno jer sam ih već nekoliko rastavio do zadnjeg šarafa, napravio 3-4 generalke ili polugeneralke, a izvadio ih iz auta jedno 15-ak
Jedino mi fali znanje iz područja turba jer sam dosad imao samo 2.4 JTD, ali nisam srećom morao ništa slagati/dirati oko turba pa se nisam niti previše interesirao oko toga