Hm, jesi pogledao planetarne zupčanike
:
: Kakv je diff???? Poluosovine
:
: Uglavnom za tako jaku cukanje nije kriv motor a ako zamajc nije bio diran ne znači da je ok, probaj s drugim pa onda vidi 
Bio je drugi zamajac na motoru prije, 1.6 iz 145. Ne znam, al diferencijal ima malo lufta. Ostalo od diferencijala prema kotaču je odlično. I ja sam sumljam na dif. jer kad se vozim s malo gasa tek toliko da ide i dodam gas ne cuka nego odmah krene, al ako skroz pustim gas i dodam onda cukne. Imam nekad osjećaj ko da dodajem gas, a reakcija motora zakasni malo i onda sve nadoknadi pa cukne. Isto tako na mjestu savršeno prima gas. Lupim po gasu i brzo maknem nogu on odmah bez razmišljanja digne do 3000 rpm.
Stoga, ima netko možda dobar dif. bez lufta od 37 zubi na kruni (kraći)

Nego sad sam malo štelao minimum. I sad ne znam koliko mora bit otvoren leptir? Šaraf za podešavanje sam odvrnuo malčice, ni do pola njegovog hoda. Ostalo sam dodao s onim šarafom s dve matice gdje se minimum i štela na grani. Sad je savršeno na toplo, na hladno ću još vidjet. Al opet može bit savršeno i sa više otvorenim leptirom pa se onda smanji na grani i obrnuto. Šta je bolje? Odnosno ispravno,

:Možda sam malo sitnjičav :hehe: