Pise: KEKE
evo skuzio sam sta je taj štiftić... to je nesto sto se nalazi ispod prstena (vjerovatno sinkron) od 1. brzine, i sada se moze ubaciti u svaku brzinu osim u 1. ... i kada upalite auto u getribi se cuje zvuk kao da nek zupcanik preskace... nita se ne lomi, ali jednostavno se u 1. nemoze ubaciti jer se taj prsten razvukao i ne dozvoljava polugi da se pomakne u naprijed...
eto, pa u narednih dana (kada ce bosch htjeti) da netko tko se razumije u te sinkrone, da ode i pogleda to, jer ja se ne razumijem u tu getribu, a nemam sad bas previse vremena da se idem igrati i da ucim kako se slaze getriba...
eto, to sam upravo i ja napisao...
kuzim ja otprilike sta je sta, samo nemam previse vremena da se ucim kako sve rastavit, iako vjerujem da bi popravio getribu bez vecih problema za koji dan...
upravo se to desilo, rastvorio se prsten i ta polugica je ispala van i zaglavila mjenjać u rikvercu, kada sam je maknuo moglo se ubaciti u sve brzine osim u 1. pa pretpostavljam da je otisao sinkron prve brzine (na predzadnjem, najvecem zupcaniku).
jel se to da ikako sloziti dok je getriba na autu, jer u protivnom, gore ce vjerovatno ici nova getriba, a sa ovom cemo se onda igrati i slozit cemo ju da bude ko nova...
bosch, eto ti ga na, jos jednom ti spominjem da staru getribu (koja je radila savršeno) nisi trebao dat ciganima... ovo je vec drugi slucaj kada ti treba novo getribće