0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kako bi stajale moje bijele Teledial 17 na srebrnoj đurđi limo?
Ah da...đurđa mi nije nikako za teledial...
Pitanjce jedno, ako je felga kriva po rubu samo (na jednom mjestu) i malo otkrhnuta (otkrhnut sami rub felge cca 2-3mm duboko i tako 3-4 cm dugo - guma ne pušta)Koliko tu košta popravak i da li se to uopće isplati raditi?Nisam se sjetio slikati felgu pa da se vidi točno o čemu se radi .
Znam da je kriva jer se vidi na oko i kada prođeš rukom preko toga - dakle lokalno iskrivljenje ruba felge. Ne radi se o mojim felgama nego o jednim koje sam mislio uzeti da ta jedna nije udarena. I sada si razmišljam da li mu ponuditi cifru umanjenu za popravak ili jednostavno odustati od cijele priče - mislim da će biti ovo drugo.
Ako se dvoumis između 98 i 100 onda stavi ravnalo i izmjeri odokativno razmak središta dviju nasuprotnih rupa. Vidi se iz aviona jel 98 ili 100. Ova dvojica te samo plaše.
Dali netko zna koja je prica sa ovim felgama i na koje Alfe su se stavljale???Mjere su: 7J x 17" Et 30.5Mirise na GTA ali nisam siguran.
Felge sam nasao na netu i nista ne kazu za kataloski broj.Mozda i jesu 7.5 coli siroke,mozda se ovaj na netu malo zafrknuo.Po tome ispada da su najblize Gtv-u i Spideru 916.Samo dali su oni imali takvu multispoke felgu???
Samo sto ova felga gore ima 2 kraka manje od ovi na gtv..
Mozda je razlika izmedju Toora-e i Speedline-a u ta dva kraka.Hvala "164"
Koliko coli je ova felga i dali je to originalna Alfina felga???
Hvala momci.
Kolega daniels prodaje takve felge 18colaPoslano sa mog Redmi 3 koristeći Tapatalk