Evo da pohvalim i ja malo svog malog TS (neki kazu mlin za kafu od 105ks) znaci na relaciji Banjaluka-Karanovac 15km dionica, Golf 5 TDI me nije mogao prestici na ravnicama nije imao snage na krivinama nije imao, ono sto imaju veliki igraci, na kraju me zena zamolila da ga pustim jer ipak imam dijete pozadi. Lik se malo reci ispizdio, da li na mene ili svoje auto nemam pojma.

nedavno se meni isto dogodilo u zg, nedjelja, prazna vukovarska, pored mene stane neka ćelava primitivčina u škodi octavia 2.0tdi, upali se zeleno i frajer
naravno po gasu, sad će on meni kao pokazat šta je auto

e, nisam morao auto ni do blokade tjerat, malo veći gas, razvrtio ga u drugoj, i trećeoj sam već bio ohoho ispred budale :hehe:
koliko me to koštalo:
- cijena goriva kojeg sam potrošio zbog ganjanja - koji deci više nego inače - 10-15 kn
- gušt i smijeh kad sam vidio pogled mutave budale kad je stao iza mene na semaforu - NEPROCJENJIVO

:
Prije 2 mjeseca sam isto to napravio nekoj balavici u golf 4, tdi, mislim da je bio onaj sa 130ks ( jer me u prvih metara mogla čak i pratit, no kratko je to trajalo)
Uglavnom, žena se toliko raspizdila da mi je na idučem semaforu pokazala srednjak

:
Update: inače nisam neki racer od semafora do semafora ali kad se nađe neki nadobudni tdi-jaš, jao, to treba tuć