12-05-2026, 18:12:18

Autor Tema: Alfa Brera  (Posjeta: 203423 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagorar

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Brera
« Odgovori #90 u: 06-07-2007, 09:39:53 »
Puno hvala svima na čestitkama!  :ok:  :ok:  :ok:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #91 u: 09-07-2007, 20:18:44 »
čestitam na prekrasnoj i predobroj alfici   :ok:  :clap2:  :clap2:  :clap2:  :clap2:  :clap2:
sretno  :hap:
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline Davor

• Član Alfa Kluba 16
  • Starosjedioc
  • *
  • Spol: Muški
  • GTV, Giulia Q2
    • Zagreb
« Odgovori #92 u: 11-07-2007, 12:48:08 »
Čestitam zagorar, auto je predivan :love: :love:

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #93 u: 11-07-2007, 13:00:28 »
Puno hvala svima na čestitkama!  :ok:  :ok:  :ok:

kakva je unutrašnjost??? koža?? boje??
MiTo

Anton

• Gost
« Odgovori #94 u: 11-07-2007, 18:34:43 »
U novom EVU je test brere V6 automatic....
posrali su je skroz, pobjedio je BMW 130 i
Cak im ni izgled ne valja...
 :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box:

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #95 u: 11-07-2007, 19:24:58 »
 :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :wal: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box: :box:

Pa moram priznat da bi i ja radije 130-ticu nego Breru  :funny: :funny: :funny:

Zagorar

• Gost
« Odgovori #96 u: 11-07-2007, 21:36:41 »
kakva je unutrašnjost??? koža?? boje??

Standardna unutrašnjost koja se isporučuje uz crvenu boju: crno-siva kombinacija, a sjedala u crnoj koži sa sivim umetnutim prugama. (Identično u tom smislu kao u onoj JTD verziji izloženoj u salonu AC-a u Zagrebu.)

Offline Zvonimir

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • *
  • Stelvio Q4
    • Zagreb zapad
« Odgovori #97 u: 11-07-2007, 22:55:06 »

Pa moram priznat da bi i ja radije 130-ticu nego Breru  :funny: :funny: :funny:

ja bi ipak breru (ljepša je,a i srce je uvjek u pravu):love3: :love:

Zagorar čestitam na super autu :ok:
« Zadnja izmjena: 11-07-2007, 22:56:49 od Zvonimir »
Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart. It is a kind of disease, this passion for a means of transport. It is a way of life, a very special way of thinking about a powered vehicle."

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #98 u: 12-07-2007, 15:13:32 »
...odlichna je... :love:...chestitke... :ok:

...i ja bum sebi ovakvu kupio, ali za 18 god., kad sinu dam svoju 156-icu...

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Anton

• Gost
« Odgovori #99 u: 12-07-2007, 20:33:19 »
Ma nemam pojma o cjenama al sumljam da je brera nesto jeftinija od 130 u ovom slucaju....
Znas da oni financije ne spominju....
Volim BMW-ee al jedinicu bas nesto puno iii ne  :ne:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #100 u: 25-07-2007, 12:11:06 »
Jučer malo prolistao taj Evo, sutra cu valjda pročitati...

I mogu reći da su me ovaj put jako razočarali  :rolll: Usporediti 3 najbrža kompakta današnjice je super usporedni testi, ali s kojim razlogom onda ugurat Breru koja tamo ne spada niti po jednom kriteriju osim snage motora  :?:
Kuzim da je bilo vec testova gdje su se uspoređivale kruške i jabuke, ali ovo mi nema smisla.

Takav test se ide raditi jedino ako hoces neki auto stvarno popljuvat.

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #101 u: 25-07-2007, 12:14:41 »
Tek sad vidio  :rol:

Čestitke Zagorar i puno sreće sa ljepoticom  :mah: :pivo:

Offline Shoei

• Ovisnik o alfistima
  • 156 GTA
    • Velika Gorica
« Odgovori #102 u: 25-07-2007, 12:51:58 »
Tek sad vidio  :rol:

Čestitke Zagorar i puno sreće sa ljepoticom  :mah: :pivo:

ja isto :o000: :o000:
Čestitam zagorar :pivo: :pivo: :pivo:

P.S. i ja nemogu vjerovati da je tak brzo došla :)))
With my attitude, I could be by myself and still enjoy company...

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #103 u: 02-08-2007, 10:53:49 »

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #104 u: 03-08-2007, 10:13:13 »
Auto Motor Sport Test
Brera 3.2V6 Q4  vs  Audi TT 3.2Quatro  vs  BMW Z4 3.0si

YouTube - Auto Motor Sport: BMW, Audi, Alfa

I opet zahvaljujući 300+Kg viška performanse u odnosu na konkurente su očajne (u jednom trenutku i pokažu tabelu sa podacima), ta je Brera zbilja Heartbraker ali u negativnom smislu :wal: :wal: :wal:

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #105 u: 03-08-2007, 10:29:02 »
Brera je neuspjeli model sto se tice Performanca. Vozio sam onu bijelu iz galerije 147GTA, i Breru 3.2 Q4crvenu od jednog frenda.
Odozdo je jako troma, a ne samo to nego i potrosnja. Normalne voznje po Stuttgartu nemoze ispod 17-18,5L proci, a ne govoreci o stiskanju i ganjanju di je BMW i TT sa nekih 11-13L/100 zadovoljan. Nasprema tomu je najbolja alternativa 156GTA ili 147 GTA, ili ako se ima previse novaca nabrijati i pjacati GT (vidi Doktora Seba) pa da vidis veselja sa TT-om i Z4  :hehe: :hehe:. Nejde ona lose ali nije to to. 
Kaze da je ko camac sprema ova dva. (pre mekan), sere jos po kvaliteti, da sicevi nisu sto bi trebali biti u toj klassi, i po toj cijeni. Da malo pretjeruju posto usporedjuju Svabe i Strane automobile je normalno, ali u ovoj usporedbi im se mora dati pravo. Kaze na kraju da su Talijani izgubili iako nisu provocirali.( Ona scena sa Zidanom  :hehe: :hehe:)
Nije u negativnom smislu, jer je sto se mora reci hvalio Design, i to je bilo sve. Heartbraker je ali samo Design Heartbraker :da: :da:
« Zadnja izmjena: 03-08-2007, 10:41:03 od Dama 166 »

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #106 u: 03-08-2007, 10:50:10 »
Brera je neuspjeli model sto se tice Performanca. Vozio sam onu bijelu iz galerije 147GTA, i Breru 3.2 Q4crvenu od jednog frenda.
Odozdo je jako troma, a ne samo to nego i potrosnja. Normalne voznje po Stuttgartu nemoze ispod 17-18,5L proci, a ne govoreci o stiskanju i ganjanju di je BMW i TT sa nekih 11-13L/100 zadovoljan. Nasprema tomu je najbolja alternativa 156GTA ili 147 GTA, ili ako se ima previse novaca nabrijati i pjacati GT (vidi Doktora Seba) pa da vidis veselja sa TT-om i Z4  :hehe: :hehe:. Nejde ona lose ali nije to to. 
Kaze da je ko camac sprema ova dva. (pre mekan), sere jos po kvaliteti, da sicevi nisu sto bi trebali biti u toj klassi, i po toj cijeni. Da malo pretjeruju posto usporedjuju Svabe i Strane automobile je normalno, ali u ovoj usporedbi im se mora dati pravo. Kaze na kraju da su Talijani izgubili iako nisu provocirali.( Ona scena sa Zidanom  :hehe: :hehe:)
Nije u negativnom smislu, jer je sto se mora reci hvalio Design, i to je bilo sve. Heartbraker je ali samo Design Heartbraker :da: :da:

Performanse su katastrofa direktno zbog ogromne mase.
Potrošnja je tradicionalno visoka kod talijana, ali je još veća nego što bi trebala biti opet zbog mase.
A što se tiče ljuljanja/naginjanja/poniranja to je činjenica i tu je isto kumovala masa, sve se vidi na snimci (još je gore u onom testu iz Top Geara gdje je 2.2 JTS sa prednjim pogonom).

Pogled na ovu tabelu govori sve:

Ovo je realan i objektivan test sa direktnom konkurencijom i zbilja je razočaravajuć, a nekad je reklamni slogan glasio "Ljepota nije dovoljna", izgleda da sada ponovno mora biti  :wal:

Offline modri

• Starosjedioc
  • 159 SW 1.9 16v,147 1.9 16v, 1000 TCR replica
    • Pula/Medulin
« Odgovori #107 u: 03-08-2007, 11:22:30 »
vozio sam breru 2.4 jtd i TT-a 2.0 TFSI i ti auti se ne mogu uspoređivati. Nema veze što je jedan diesel a drugi benzinac, oba imaju 200 ks i premda su mi talijanski auti na prvom mjestu, breru nebi NIKAD kupio, auto je apsolutni promašaj i u početku je osuđen na propast. Izgleda odlično ali samo izvana, ne može takav auto iznutra izgledati kao limuzina. Šteta za alfu ali i zagriženi alfisti priznaju da je auto promašaj.

Zagorar

• Gost
« Odgovori #108 u: 05-08-2007, 16:06:25 »
mogao bi se zagorar negdje i pijaviti s brerom...ili da mi organiziramo ekspediciju i posjetimo ga! :pivo:

Sad je u tijeku godišnji. Odmor od uobičajenih aktivnosti. Pa čak i foruma.  :hap:

Rijetko se sad vozim u autima, pa onda i u Breri. Djelomični izuzetak je Maserati od staroga,  :hap: kad nitko ne vidi, naravno.  :hap:
Sad je vrijeme za bicikl. Napravim na njemu nekih 1-2 tisuće km mjesečno. Prije svega zbog užitka, a usput i da postignem figuru iz avatara. (Sasvim mi još malo nedostaje!)  :crazy: I, dakako, da mogu izazvati svakoga s foruma, na brdskoj ili cestovnoj dionici, svejedno. (Izuzimam Viktora, on je predobar.)  :ok:

Za sad, i ovo malo, s Brerom sam više nego zadovoljan. Premašila je većinu mojih očekivanja. (Pogotovo jer se ipak radi o "nesavršenom" talijanskom automobilu. :hap: Možda ipak malo pomaže što se, kao i Spider, sastavlja u pogonima Pininfarine.) Jasno, ne mogu govoriti još o nekim konkretnim performansama (iako znam da bi to mnoge zanimalo) jer sam pobornik nauka "stare škole" da je novi auto ipak potrebno pažljivo razraditi. Neki stručnjaci tvrde da danas to više nije potrebno, ali čak i moje relativno skromno strojarsko znanje govori mi suprotno. Ipak, svakako, već i s "pola gasa" mogu pretpostaviti da performanse nisu sasvim spektakularne.  :rol:  :)))  Ali to mi je ionako od drugorazrednog značenja. Nisam kupio taj auto da ga vozim po trkaćoj stazi, niti da se utrkujem s klincima od semafora do semafora. Da mi je to bilo važno bio bih kupio Porschea. (A isto preporučujem i onima koji nisu s Brerom zadovoljni.)  :crazy:

Iako se osobno ne oduševljavam pretjerano s meetovima (prestar sam već za to), :hap: davno još sam se doista bio dogovarao sa Shoeijem i pozvao njega i dečke (Tomeka, 147 GTA...) na mini meet u Zagorje. Između ostalog, da im pokažem gdje radim (tek da vide s koliko je stotina ljudi potrebno "zapovijedati" da bi se moglo kupiti Breru),  :hap: da napravimo kakav mali photo-session na ekskluzivnom  :hap: alfa romeo parkiralištu i, dakako najvažnije, da se upoznamo s ovdašnjim kulturnim (čitaj piti i jesti)  :clap: znamenitostima. No, kako oko toga nisam dugo imao nikakvog glasa niti novosti bio sam slobodan zaključiti i računati da se to (samo) odgađa dok Shoei ne pronađe odgovarajući auto. [Pa ne budu valjda došli s Tomekovim GRDi(je)m. Mislim, svaka čast Pugu, ali ipak se radi o dečkima iz Alfa kluba!]   :hehe:

EDIT: Uh, predugo sam bio odsutan s foruma pa nisam primijetio  :redf: da je u međuvremenu Tomek nabavio Alfu. Zato isprika njemu zbog zadnje rečenice u postu. No, to je ionako sve bila samo bezazlena šala.  :mah:

« Zadnja izmjena: 05-08-2007, 17:05:54 od Zagorar »

Zagorar

• Gost
« Odgovori #109 u: 07-08-2007, 22:59:10 »
prestar za meetove, hmmmmm  :rolll:  :rolll:
  :wz

Nisam s ovim “prestar” mislio baš na to da zbog reume ne mogu pritiskati papučicu gasa i slično,  :hap:  nego zapravo da posredno naglasim činjenicu da za razliku od nekih koji alfa-forum koriste prvenstveno za dogovaranje druženja i u njima uživaju (što je lijepo!), ja gledam na alfa-forum kao mjesto gdje ću ponajprije saznati nešto više o autima, razmijeniti korisne informacije i savjete oko alfi i, dakako, usput se i zabaviti.

Meni prvi način nije neobičan niti na njega kolutam očima, pa ne znam zašto bi moj način bio nekome drugome neobičan ili bi netko na njega kolutao očima. Mislim, ljudi su različiti i imaju različite interese. Čak i kad voze auto iste marke!     NHF

EDIT:
Ispričavam se na :off ali ja ga nisam započeo.
« Zadnja izmjena: 07-08-2007, 23:53:45 od Zagorar »

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #110 u: 08-08-2007, 08:11:59 »
onda si se krivo odrazio  :)))
nisi prestar, nego ti se neda, a kad ti se nešto neda, onda ti možda fali energije, a ako ti fali energije......hmmmm, onda si možda stvarno "prestar"  :)))  :crazy:  :crazy:
NHF, ja ti se samo zezam, a da dođeš na neki meet, vidio bi kako se dobro možeš zezati, a mi bi konačno upoznali tebe i tvoju alficu, što bi nam bilo jako drago  :hap:
evo, i ja se ispričavam na  :off
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Zagorar

• Gost
« Odgovori #111 u: 09-08-2007, 21:29:20 »
@ zdravka              Lijepo si to složila. Ako ti kažeš tako, ja se onda slažem. Pa neka za sad ostane na tome.  :hap:  :ok:

Evo da se sad opet vratim na temu i odgovorim na ovo:

vozio sam breru 2.4 jtd i TT-a 2.0 TFSI i ti auti se ne mogu uspoređivati. Nema veze što je jedan diesel a drugi benzinac, oba imaju 200 ks i premda su mi talijanski auti na prvom mjestu, breru nebi NIKAD kupio, auto je apsolutni promašaj i u početku je osuđen na propast. Izgleda odlično ali samo izvana, ne može takav auto iznutra izgledati kao limuzina. Šteta za alfu ali i zagriženi alfisti priznaju da je auto promašaj.

Prvi, “nikad” dio o kupnji se nema što posebno komentirati. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo, uostalom forum i služi i za iznošenje mišljenja. Ja, npr. ne bih nikad kupio TT, već zbog njegovog izgleda koji mi se nikako ne sviđa. Ipak, ne bih smatrao za potrebno, premda je ovo Alfa-forum, takvo što ničim izazvan i pisati, i to još velikim slovima, jer takva osobna i posve subjektivna mišljenja o sviđanju i nesviđanju nemaju praktički nikakve koristi za ostale sudionike foruma.

Komentirao bih sad radije ono o limuzinskom izgledu unutrašnjosti. Naravno, bilo bi savršeno i idealno kad bi svaki auto bio posve različit od drugoga. Ali to bi bilo za tvornicu ekonomski neizdrživo. U vrijeme kad mnoge Alfe dijele pregršt dijelova s Fiatima, kad krasni auto osebujnog sportskog štiha (GT) koristi skoro posve istu unutrašnjost od “običnog” i niže pozicioniranog kompakta (147) prigovarati činjenici na sličnu unutrašnjost 159-ke i Brere izgleda posve neumjesno. Pogotovo jer se ne radi o limuzinskoj unutrašnjosti tipa Cadillaca nego od sportske limuzine s iznimnim karakterom (159). Jer su u tvornici ispravno zaključili da nitko, ili pak zanemariv broj ljudi, neće odustati od kupnje Brere samo zato što dijeli elemente unutrašnjosti s Alfom 159, ali mnogi, ili bar bitno veći broj ljudi, bi mogli odustati od kupnje Brere kad bi ona bila skuplja tisuću ili više eura i time nadmašila cijenom svoje direktne konkurente kao TT, samo zato da bi tvornica mogla vratiti troškove uložene u razvoj i poizvodnju posve drugačije, nove unutrašnjosti.

To mi je na tragu tekstova koji se mogu pročitati u nekim našim specijaliziranim auto časopisima gdje vrli domaći novinari pišu stvari kao “…volan, instrumenti i mjenjač preuzeti su od Alfe 159 i posve su identični.” Volan npr. nije identičan jer:

a) Kod Brere je za 1 stupanj okreta kotača volan potrebno okrenuti za 12,7 stupnjeva, dok  kod 159 to iznosi 13 stupnjeva. Dakle, volan je direktniji i ima manje okretaja od krajnje lijeve točke do desne, ma kako ta razlika na papiru izgledala mala.
b) volan na Breri može se spustiti u niži, okomitiji (nazovimo ga i “sportskiji”) položaj nego na 159-ki da bi se kompenzirao položenije prednje staklo, te niža linija krova i niži položaj sjedenja u Breri.
c) koliko sam uspio vidjeti na slikama i u salonu volan na “običnoj” 159-ki je izrađen od jedne vrste kože dok na “običnoj” Breri vidim dvije vrste – običnu i perforiranu.
Pa sad ako ja, običan, prosječno obaviješten korisnik auta posve izvan automobilske industrije znam za te tri razlike, kad bi pitali nekog inženjera iz proizvodnje AR-a on bi vjerojatno naveo 10 razlika u volanu uključujući i one dinamičke i stupnja potpomognutosti servom. Ali naši specijalizirani (ma što to značilo) novinari (čast izuzecima, npr. Lariniju) znaju naravno puno više pa pišu takve besmislice, a oni koji ih čitaju mogu misliti da je to stvarno tako kao što je tamo napisano.

Usput ću se osvrnuti i na one postove o nekakvom nevjerojatnom “ljuljanju” Brere u zavoju. Ispada kao da je Brera po svemu zamišljena kao neki ultimativni sportski automobil, skoro već F1, pa otkud sad odjednom to nekakvo ljuljanje?! Sve se to uklapa u koncepciju koja je u tvornici i bila zamišljena, pa tako i nešto mekaniji, udobniji ovjes, što automatski ne mora značiti da auto i slabije leži u zavoju. Spomenut ću i da se na početku proizvodnje Brere u službenim tvroničkim prospektima, press materijalima, testovima i časopisima navodila visina auta od 1371mm. U međuvremenu visina je promijenjena na 1341m, dakle tri centimetra manje. Budući da se, dakako, ne vide nikakve promijene u liniji krova i sličnom očito je razlika nastala korištenjem nižih i čvršćih opruga, pa je auto sad postao manje “ljuljav”. (Hajde, reći ćemo da su kritike nekih ovdje na forumu urodile plodom!)  :hap: Sve dobija i malo drugu dimenziju ako spomenem da sam na netu bio našao službeni podatak AR marketinga po kojemu je ciljana populacija kupaca Brere stara od negdje 38 do 55 godina. (A tu je često masa važnija od Masse!) :hehe: Treba li onda takve sitnice i dalje komentirati??! (Dakle zaključimo, ako Brera nekome iz bilo kojeg razloga nije po volji neka se prvo zapita spada li on uopće u tu ciljanu skupinu kupaca.)

I da post ne zvuči preozbiljno i/ili predosadno (zbog duljine se u svakom slučaju ispričavam) reći ću još i ovo: Čak niti instrumenti u 159-ki i Breri nisu posve isti. Jer u 159 (bez nadoplate) oni noću svijetle crveno, a u Breri bijelo. A budući da se tu radi o nekoj neobičnoj nijansi bijele koja slično kao i ksenon žarulje ima u sebi notu plavkastoga koja me neodoljivo podsjeća na susjedov VW, a to onda izgleda toliko drugačije, privlačnije i toliko hm, hm …sportskije.
« Zadnja izmjena: 09-08-2007, 21:31:43 od Zagorar »

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #112 u: 09-08-2007, 21:38:27 »
Meni ne preostaje nista, osim da cestitam :clap2:
Those who dares, wins

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #113 u: 09-08-2007, 21:44:14 »
ovo što se tiče identičnih unutrašnjosti....uopće me ne smeta...to je jednostavno stvar današnjeg doba da svi moraju nešto prigovoriti i nađi razlog zašto nešto ne valja...meni je unutrašnjost 147ice najbolja, tako da mi njeno korištenje u GTejki nema šta smetati...isto tako 159 i brera su nastale praktički u isto vrijeme tako da je normalno da koriste isti dizajn...
MiTo

Anton

• Gost
« Odgovori #114 u: 10-08-2007, 08:19:35 »
Ne daj se Zagore. Tko si moze priustiti auto iz te klase za te pare ima u svakom slucaju pravo da bira a vidim da je tvoj odabir ujedno i sa srcem i dobro promisljen. karamba i karambita  :)))

Offline modri

• Starosjedioc
  • 159 SW 1.9 16v,147 1.9 16v, 1000 TCR replica
    • Pula/Medulin
« Odgovori #115 u: 10-08-2007, 09:07:33 »
Zagor- malo si ti mene krivo shvatio.

Ne favoriziram ja audi niti omalovažavam alfu, na kraju krajeva, nebi vozio alfu da je ne obožavam.
Što se tiće brere, auto premoćno izgleda i nema osobe koja se neće okrenuti za brerom (provjereno) ali moja poanta je bila da auto nije postigao očekivane prodajne rezultate. Meni se auto sviđa ali u usporedbama brera u gotovo svim segmentima kaska za konkurencijom. Naravno da ciljana skupina kupaca nije ista kao i za recimo GT pa je tako u toj klasi vozila razlika od 2-3000 € manje bitna jer kupci takvih vozila ionako rijetko kad kupuju osnovni model.

Ja sam TT spomenuo jer sam ga vozio u isto vrijeme kad i breru pa mogu povući paralelu. Da se razumijemo, meni je alfa ispred svih ostalih marki u svim klasama ali nije sramota priznati da postoje evidentno bolji auti. A breru nebi nikad kupio zato jer mi se GT puno više sviđa.

Enver

• Gost
« Odgovori #116 u: 10-08-2007, 09:15:09 »
Brera je jedna "bucmasta" prekrasna alfica koja izgleda puno bolje od svoje konkurencije, a i siguran sam da se puno ljepse vozi od autica vlasnika koji ovdje pišu loše komentare. Pa kaj ako je najgora na svim testovima (  :))) ), bitno da su kupci zadovoljni sa njom. I ja bi jednu da se ima para, možda i dvije, jednu crnu i jednu crvenu  :hap:

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #117 u: 19-08-2007, 09:57:38 »
Brera LESTER

Offline GTA 147