24-04-2026, 05:04:30

Autor Tema: Alfa 147/GT Navigacija  (Posjeta: 66875 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Funjai

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa 147/GT Navigacija
« Odgovori #60 u: 18-09-2012, 12:08:14 »
pozz alfisti
danas sam kupio navigaciju za svoju alfu 147 (2002. god, 1.6 ts), i trenutno cekam da mi dodje.

evo to je ta: http://www.pik.ba/artikal/4126078/alfa-romeo-cd-sa-navigacijom/

zanima me par stvari, prvo hoce li biti problema da se prikljuci i da sve normalno radi? navigacija je navodno nova, zapakovana, sto znaci da nema instalirane karte hr, bih.. itd. koliko sam skuzio navigacija radi samo kad se ubaci cd sa mapama, pa ako mi mozete dati par savjeta kako da rjesim taj problem sa nasim mapama. takodjer me zanima postoji li mogucnost da se prikljuci kakav mp3? fazon s telefonom ne kuzim, ali cisto sumnjam da cu ga ikako i koristiti u autu.

izvinjavam se ako nisam trebao posebno temu otvarati, ali ostale koje sam vidio na ovu temu su prilicno stare.
pozz

Offline luka05

• Trade Count: (+4)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
    • Split
« Odgovori #61 u: 18-09-2012, 14:38:20 »

Funjai

• Gost
« Odgovori #62 u: 18-09-2012, 16:18:57 »
e hvala ti, u biti sam procitao sve sto me zanimalo  :)

Funjai

• Gost
« Odgovori #63 u: 20-09-2012, 15:17:10 »
e imam jos jedno pitanje, sto mi je ostalo nejasno.. nasao sam neke linkove za Navteq mape, e sad, da li je moguce sprziti te mape na cd, i hoce li to normalno raditi?

Offline alfa156sarajevo

• Starosjedioc
  • AR 147FL 1.9JTD 2005
    • Sarajevo, BiH
    • Dijagnostika Fiat, Lancia i Alfa Romeo
« Odgovori #64 u: 21-09-2012, 11:16:21 »
e imam jos jedno pitanje, sto mi je ostalo nejasno.. nasao sam neke linkove za Navteq mape, e sad, da li je moguce sprziti te mape na cd, i hoce li to normalno raditi?
To uvijek mozez pokusati, jer te nista ne kosta osim vremena i kojeg CD-a.
Samo gledaj da snimas te mape na najmanjoj mogucoj brzini, a kolege sa foruma preporucuju Verbatim CD.

Funjai

• Gost
« Odgovori #65 u: 21-09-2012, 13:00:05 »
hvala za savjet, vec sam kupio mape ex-yu zemalja, al bas cu probati sprziti neke..
a koja je razlika izmedju ove dvije  :confusedbig:

:?:

usput, nasao sam linkove za sve navteq mape, za alfe GT, 147, 159, Breru, Spidera i jos neke Fiat i Lancia modele, ako nekome treba neka posalje pp

i jos kad bi mi neko mogao  reci gdje mogu naci setup cd, da promjenim jezik, i zasto ova moja (donja slika) navigacija ne hvata signal, znaci uvijek je ona antena u gornjem lijevom uglu prekrizena?
pozz
« Zadnja izmjena: 22-09-2012, 20:33:40 od Funjai »

Funjai

• Gost
« Odgovori #66 u: 25-09-2012, 00:19:14 »
ne bih da spamam, al stvarno mi treba pomoc  :wal:
skuzio sam da moja alfica nema gps antenu (ne znam zasto sam mislio da ima  :henker: ) i sad mi treba informacija o ovom džeku, konektoru.. kako se zove, odnosno koja mu je oznaka?

da li se moze negdje nabaviti, ili da probam naruciti preko neta?
mogu probati, da tako kazem, modifikovati taj konektor, ali to cu ostaviti za zadnju opciju..
jel' imao neko slican problem, odnosno da li je skopcao kakvu drugu gps antenu na ovo.. iskustva?
 :?: :?: :?:

GIGA01

• Gost
« Odgovori #67 u: 07-02-2013, 14:29:35 »
Da li neko zna kako izvaditi...bez specijalnog alata, originalnu navigaciju...

Offline Marrac

• Pripravnik
  • **
  • ex. Alfa 147 jtdm 16v, smart fortwo mhd passion
    • Zagreb
« Odgovori #68 u: 25-02-2013, 16:28:35 »
Ej ekipa, trebam savjet u vezi navigacije za 147icu :sport:

Imam jedan mogući deal sa jednim poznanikom, on ima navigaciju a ja bi je kupio od njega, i dao mu svoj radio. e sada, pošto je moj auto 2007 a njegov mislim da 2003. jel bi to sve odgovaralo? koliko vidim u opremi blackline koju imam nije ni bilo doplata za navigaciju pa ne znam mogu li uopće to staviti? zanima me jel znate, tj. jel radio itko nešto slično.. kaže mi jedan frend da ću si samo razj... onu ploču naprijed, sada ništa ne cvrči a kaže ako ću ovo vadit, stavljat navigaciju da bi mogao to rasklimat  :?:

Offline Guerrini

• Član Alfa Kluba 7
  • Trade Count: (+9)
  • Starosjedioc
  • *
  • Alfa Romeo Giulia 2.0/Spider 2.0 TS/Giulietta 1.6
    • Novi Vinodolski
« Odgovori #69 u: 25-02-2013, 16:42:36 »
Ej ekipa, trebam savjet u vezi navigacije za 147icu :sport:

Imam jedan mogući deal sa jednim poznanikom, on ima navigaciju a ja bi je kupio od njega, i dao mu svoj radio. e sada, pošto je moj auto 2007 a njegov mislim da 2003. jel bi to sve odgovaralo? koliko vidim u opremi blackline koju imam nije ni bilo doplata za navigaciju pa ne znam mogu li uopće to staviti? zanima me jel znate, tj. jel radio itko nešto slično.. kaže mi jedan frend da ću si samo razj... onu ploču naprijed, sada ništa ne cvrči a kaže ako ću ovo vadit, stavljat navigaciju da bi mogao to rasklimat  :?:

To je najmanji problem. Izvadiš radio i onaj držač za čaše, 5 min. posla. Otraga bi ti trebao postojati kabel, priprema za navigaciju. Ako ga imaš, spojiš i probaš. Trebati ćeš vjerovatno odrezati pregradicu između radija i držača za čaše, ako budeš montirao. Sumnjam da u Blacklineu nema pripreme za navi.
Glavni cigo u mahali? ALFA ROMEO

Offline Marrac

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #70 u: 25-02-2013, 16:51:06 »
To je najmanji problem. Izvadiš radio i onaj držač za čaše, 5 min. posla. Otraga bi ti trebao postojati kabel, priprema za navigaciju. Ako ga imaš, spojiš i probaš. Trebati ćeš vjerovatno odrezati pregradicu između radija i držača za čaše, ako budeš montirao. Sumnjam da u Blacklineu nema pripreme za navi.

Fala ti. ma nadam se da imam tu pripremu  :icon_cool:
a šta misliš koliko se isplati dati za tu navigaciju? gledam ipak je stariji i taj radio od mojeg nekih 5 godina..

Offline Guerrini

• Član Alfa Kluba 7
  • Starosjedioc
  • *
    • Novi Vinodolski
« Odgovori #71 u: 25-02-2013, 16:54:41 »
Fala ti. ma nadam se da imam tu pripremu  :icon_cool:
a šta misliš koliko se isplati dati za tu navigaciju? gledam ipak je stariji i taj radio od mojeg nekih 5 godina..

Nemam pojma, stvarno. Ja bi radije neki dobar 2din stavio, tj. imao sam u 147 prvi model, i jako dobro je izgledalo. Ali ako ti je do navigacije onda druga stvar. Solidan 2 din se može uzeti već od 3000 kn na više.

Offline Marrac

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #72 u: 25-02-2013, 16:55:56 »
Nemam pojma, stvarno. Ja bi radije neki dobar 2din stavio, tj. imao sam u 147 prvi model, i jako dobro je izgledalo. Ali ako ti je do navigacije onda druga stvar. Solidan 2 din se može uzeti već od 3000 kn na više.

je ali super su mi ove kontrole što imam na volanu, a ako uzmem taj din2 sa tim se mogu pozdravit, kaj ne?

Offline Guerrini

• Član Alfa Kluba 7
  • Starosjedioc
  • *
    • Novi Vinodolski
« Odgovori #73 u: 25-02-2013, 16:59:07 »
je ali super su mi ove kontrole što imam na volanu, a ako uzmem taj din2 sa tim se mogu pozdravit, kaj ne?

A da jedino to, ali može se uzet adapter, ovisno o modelu radija do 100€ košta...  :rol:

Offline Marrac

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #74 u: 25-02-2013, 17:13:02 »
A da jedino to, ali može se uzet adapter, ovisno o modelu radija do 100€ košta...  :rol:

ma da nije mi to to. a inače jel zna netko kakva je općenito ta orginalna navigacija? po slikama mi se čini malo zastarjela..  :cigara:

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #75 u: 25-02-2013, 18:03:15 »
ma da nije mi to to. a inače jel zna netko kakva je općenito ta orginalna navigacija? po slikama mi se čini malo zastarjela..  :cigara:

original navigacija je svakako zastarjela jer je predstavljena 2001.
nema mp3 (neke verzije imaju, a neke se mogu nadograditi da čitaju mp3), za telefon moraš imati duplu sim karticu, grafika na displayu je zastarjela tako da ima puno boljih i novijih uređaja...ja ju imam i sviđa mi se prvenstveno jer volim original looku u unutrašnjosti...

i pazi, nemaju svi modeli 147 istu boju središnje konzole tako da čisto sumnjam da tvoja blackline ima istu boju kao neka stara 147 a onda će ti ta navigacija biti šaka u oko, isto kako je Špenac imao u svojoj 147 GTA

+ trebaš i tipke na volanu mijenjati ako hoćeš da funkcionira sve jer s navigacijom su 4 tipke na svakoj strani volana

Offline Marrac

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb
« Odgovori #76 u: 25-02-2013, 18:50:44 »
original navigacija je svakako zastarjela jer je predstavljena 2001.
nema mp3 (neke verzije imaju, a neke se mogu nadograditi da čitaju mp3), za telefon moraš imati duplu sim karticu, grafika na displayu je zastarjela tako da ima puno boljih i novijih uređaja...ja ju imam i sviđa mi se prvenstveno jer volim original looku u unutrašnjosti...

i pazi, nemaju svi modeli 147 istu boju središnje konzole tako da čisto sumnjam da tvoja blackline ima istu boju kao neka stara 147 a onda će ti ta navigacija biti šaka u oko, isto kako je Špenac imao u svojoj 147 GTA

+ trebaš i tipke na volanu mijenjati ako hoćeš da funkcionira sve jer s navigacijom su 4 tipke na svakoj strani volana

Fala ti na odgovoru. ma i ja najviše volim da je sve orginal. a zaj..... je to, nisam računao mjenjat tipke. a jel znaš, jel bi radilo ako ne mjenjam to na volanu, tj. jel bi radio cd-player kao i do sada?  :?:

Offline ST-alfija

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • junior,alfetta,147,crosswagon,ducati.
    • Split
« Odgovori #77 u: 11-03-2013, 15:38:23 »
 :mahm jedno pitanje kolege vidim da tu ima upučenih u detalje šta se tiče navigacije.E ovakva je situacija,imam 147-mu 2007 s komandama na volanu,imam priliku nabavit njenu org.navigaciju koju lik prodaje skupa s cd chenđerom "blaunpunkt"koji se ugrađiva u orginalnoj verziji,a sad me interesira ako itko zna  :?:

- dali je obavezna kupnja seta ili navi radi najnormalnije ako se nespoji s chenđerom(mislim dali če cd intgriran u navi rdit bez istog) i dali je mp-3 u toj opciji?
- dali je navi poveziva jednostavno (đek na đek) ili če trebat što prilagođavat da bi sistem proradio?
-dali ima više generacija org. navi.za 147 ili se radi o jednom te istom modelu ka šta lik tvrdi (2000-2010)
- dali je potrebna kartica za funkcijniranje navija(jer vidija sam da ima utor na sebi)-na kojem principu inače radi  :confusedbig:
Znam da sam možda naporan al u želji da ulipšam malo moju alficu mora sam zatražit vašu pomoč ekipa,vječito zahvalan(vaš alfija)  :thanks  :mahm
« Zadnja izmjena: 11-03-2013, 15:40:21 od ST-alfija »
ALFA je ALFA i omega svega cega.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #78 u: 11-03-2013, 21:33:18 »
:mahm jedno pitanje kolege vidim da tu ima upučenih u detalje šta se tiče navigacije.E ovakva je situacija,imam 147-mu 2007 s komandama na volanu,imam priliku nabavit njenu org.navigaciju koju lik prodaje skupa s cd chenđerom "blaunpunkt"koji se ugrađiva u orginalnoj verziji,a sad me interesira ako itko zna  :?:

- dali je obavezna kupnja seta ili navi radi najnormalnije ako se nespoji s chenđerom(mislim dali če cd intgriran u navi rdit bez istog) i dali je mp-3 u toj opciji?
- dali je navi poveziva jednostavno (đek na đek) ili če trebat što prilagođavat da bi sistem proradio?
-dali ima više generacija org. navi.za 147 ili se radi o jednom te istom modelu ka šta lik tvrdi (2000-2010)
- dali je potrebna kartica za funkcijniranje navija(jer vidija sam da ima utor na sebi)-na kojem principu inače radi  :confusedbig:
Znam da sam možda naporan al u želji da ulipšam malo moju alficu mora sam zatražit vašu pomoč ekipa,vječito zahvalan(vaš alfija)  :thanks  :mahm

Imam ja taj sistem... Moja preporuka ti je da stavis radije neki 2-din uredjaj, ima tu po Forumu nekoliko preporuka. Ne znam jeli ima par generacija, vjerujem da su sve iste. Taj utor sto ima ti je utor za SIM karticu, provjerio sam radi ok, ako zelis telefon morat ces kod mobitel operatera kojeg imas trazit uslugu dual-sim (inicijalni trosak kod Tmobile je bio oko 250kn), sistem prepoznaje koja je kartica aktivna, tj ako t je aktivna ta u autu odna ce ti zvonit mobitel na zvucnike i javljat ces se u autu. Kad izvadis karticu iz utora onda samo zazovi bezveze s mobitela neki broj, tako da sistem zna da ti je sad mobitel aktivan. To ti po gradu uopče nema smisla, i bolje je rijesiti preko bluetootha ili da stavis slusalice u mobitel, a ne ovako u zvucnike, jer i ako imas putnike , slusat ce sto pricas. A cini mi se da je i bolja kvaliteta veze kad ne ide preko auta. Znaci, racunaj za telefon da bi te kostalo 250kn osposobit sistem da radi.

Sto se tiče navigacije, mislim da ti je puno bolja opcija neki Garmin li preko smartphnea. Karte mozes puno lakse i cesce update-at nego sto je to Alfina navigacija. Usporedjivao sam jednu i drugu po ST i ZG, imao sam na Garminu software Adriaroute koja je bila puno bolja, a moram t napomenuti da ti za upisati odrediste u Garmin treba jedno minuta, dok ti za pisati preko tipki na NAV+tel u autu treba jedno 5-10min....
Ne znam za prilagodbu svega ako nisi ma pripremu za taj sistem, posto je meni bla originalno u autu. Jos nesto, cd-changer ti u danasnje vrijeme nema smisla jer svira samo audio cd-ove, tako da ako hoces mp3(to sam ja sebi ugradio umjesto cd changera) ti je tzv Loudlink, kosta oko 150eur, spaja se umjesto cd changera plug&play.

CD integriran u NAVI radi bez obzira na cd changer.

Dakle, ne bi ti preporucio sistem, ali ako bas hoces, stavi....
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline ST-alfija

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
« Odgovori #79 u: 12-03-2013, 00:23:43 »
 :thanks na iscrpnom i brzom pomoči (otvorija si mi oči) gledajuči prethodne linkove vidin sad i ja da je puno "bezbolije" ić na neku moderniju varijantu,samo kako tražit baš najbolju dimenziju uređaja koja bi pasala na 147-mu,bez maske  :hap: ili bar s minimalnim okvirom,a opet di nabavit okvir  :?:

Offline Guerrini

• Član Alfa Kluba 7
  • Starosjedioc
  • *
    • Novi Vinodolski
« Odgovori #80 u: 12-03-2013, 01:03:06 »
:thanks na iscrpnom i brzom pomoči (otvorija si mi oči) gledajuči prethodne linkove vidin sad i ja da je puno "bezbolije" ić na neku moderniju varijantu,samo kako tražit baš najbolju dimenziju uređaja koja bi pasala na 147-mu,bez maske  :hap: ili bar s minimalnim okvirom,a opet di nabavit okvir  :?:

To je najmanji problem i investicija. Ja sam sebi iz ove firme naručivao. Boja odlična, nije bilo razlike. Svi su me pitali jel player original.
http://www.dobar-zvuk.hr/auto_ak/REGENT/radio_adapteri/alfa_147_2005_2din.html

:mah:

Offline ST-alfija

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
« Odgovori #81 u: 12-03-2013, 16:07:24 »
 :clap2:  :ok: svaka čast!šta bi da nema vas bračo  :happ: još samo mi napiši koji si uređaj kupija i di (da puno ne lutam),i dali treba kupit adaptere za zvučnike,napajanje... ili je "plug and pley"  :thanks  :thanks  :thanks

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #82 u: 12-03-2013, 16:21:32 »
Imam ja taj sistem... Moja preporuka ti je da stavis radije neki 2-din uredjaj, ima tu po Forumu nekoliko preporuka. Ne znam jeli ima par generacija, vjerujem da su sve iste. Taj utor sto ima ti je utor za SIM karticu, provjerio sam radi ok, ako zelis telefon morat ces kod mobitel operatera kojeg imas trazit uslugu dual-sim (inicijalni trosak kod Tmobile je bio oko 250kn), sistem prepoznaje koja je kartica aktivna, tj ako t je aktivna ta u autu odna ce ti zvonit mobitel na zvucnike i javljat ces se u autu. Kad izvadis karticu iz utora onda samo zazovi bezveze s mobitela neki broj, tako da sistem zna da ti je sad mobitel aktivan. To ti po gradu uopče nema smisla, i bolje je rijesiti preko bluetootha ili da stavis slusalice u mobitel, a ne ovako u zvucnike, jer i ako imas putnike , slusat ce sto pricas. A cini mi se da je i bolja kvaliteta veze kad ne ide preko auta. Znaci, racunaj za telefon da bi te kostalo 250kn osposobit sistem da radi.

Sto se tiče navigacije, mislim da ti je puno bolja opcija neki Garmin li preko smartphnea. Karte mozes puno lakse i cesce update-at nego sto je to Alfina navigacija. Usporedjivao sam jednu i drugu po ST i ZG, imao sam na Garminu software Adriaroute koja je bila puno bolja, a moram t napomenuti da ti za upisati odrediste u Garmin treba jedno minuta, dok ti za pisati preko tipki na NAV+tel u autu treba jedno 5-10min....
Ne znam za prilagodbu svega ako nisi ma pripremu za taj sistem, posto je meni bla originalno u autu. Jos nesto, cd-changer ti u danasnje vrijeme nema smisla jer svira samo audio cd-ove, tako da ako hoces mp3(to sam ja sebi ugradio umjesto cd changera) ti je tzv Loudlink, kosta oko 150eur, spaja se umjesto cd changera plug&play.

CD integriran u NAVI radi bez obzira na cd changer.

Dakle, ne bi ti preporucio sistem, ali ako bas hoces, stavi....
Istina, jedino što se sviranje mp3 može ubaciti updateom firmwarea..

Offline ST-alfija

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
« Odgovori #83 u: 12-03-2013, 22:20:02 »
 :mah: evo mene opet,već sam krenija u realizaciju navi akustike i nabasa sam na jedan povoljan uređaj-pioneer 3400DVD pošto sam laik u smislu ove novije tehnologije molim prisutne upučene kolege da kažu svoje mišljenje o dotičnom (dali bi pasao u okvir što ga je naveo "Guerrini"prije dva tri posta,i dali je moguče priko njega dobit navibaciju i kako ako je ) :?:pomagajte  :grinning-smiley-043:
« Zadnja izmjena: 12-03-2013, 22:20:59 od ST-alfija »

Offline Guerrini

• Član Alfa Kluba 7
  • Starosjedioc
  • *
    • Novi Vinodolski
« Odgovori #84 u: 14-03-2013, 13:29:44 »
:mah: evo mene opet,već sam krenija u realizaciju navi akustike i nabasa sam na jedan povoljan uređaj-pioneer 3400DVD pošto sam laik u smislu ove novije tehnologije molim prisutne upučene kolege da kažu svoje mišljenje o dotičnom (dali bi pasao u okvir što ga je naveo "Guerrini"prije dva tri posta,i dali je moguče priko njega dobit navibaciju i kako ako je ) :?:pomagajte  :grinning-smiley-043:

Ispričavam se što sam malo kasno odgovorio. Ovako, uređaj ide bez problema, i super što je 7''. Što se tiče navigacije za ovaj uređaj, najbolje bi bilo nazvati prodavača, ali mislim da na ovaj nije moguće dobiti navigaciju. Koliko ja imam saznanja, postoje Pioneerovi uređaji na koje se može dodati navigacija, ali to je još dodatnih 2-3 tisuće kuna. Najbolje kao što sam rekao nazvati prodavača, pa ga bolje ispitati, ali u svakom slučaju, ide u 147 i paše na okvir, nema brige... :mah:

Offline ST-alfija

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
« Odgovori #85 u: 19-03-2013, 15:34:52 »
Ispričavam se što sam malo kasno odgovorio. Ovako, uređaj ide bez problema, i super što je 7''. Što se tiče navigacije za ovaj uređaj, najbolje bi bilo nazvati prodavača, ali mislim da na ovaj nije moguće dobiti navigaciju. Koliko ja imam saznanja, postoje Pioneerovi uređaji na koje se može dodati navigacija, ali to je još dodatnih 2-3 tisuće kuna. Najbolje kao što sam rekao nazvati prodavača, pa ga bolje ispitati, ali u svakom slučaju, ide u 147 i paše na okvir, nema brige... :mah:
  :care znam da ima u opciji nadoplate i navi ali to je još 3000kn više  ::) ali pošto je vidjivo da spomenuti uređaj ima mogučnost spajanje s mob.priko blututa pala mi je na um ideja dali bi se mogla i navigacija tako pribacivati po potribi s mob-a  :?: dali je to netko vač isprobao  :confusedbig:

Offline luka05

• Trade Count: (+4)
  • Starosjedioc
    • Split
« Odgovori #86 u: 26-03-2013, 18:37:20 »
  :care znam da ima u opciji nadoplate i navi ali to je još 3000kn više  ::) ali pošto je vidjivo da spomenuti uređaj ima mogučnost spajanje s mob.priko blututa pala mi je na um ideja dali bi se mogla i navigacija tako pribacivati po potribi s mob-a  :?: dali je to netko vač isprobao  :confusedbig:

Nemoguće je to...

m1kLa

• Gost
« Odgovori #87 u: 23-06-2013, 12:37:42 »
Pozz

U alfi imam cd sa navigacijom ali nemam kljuceve za vadit van. Probao sam sa imbus kljucevima ali ne ide, tj probao sam sa svime kaj ide u rupu. Klasicni radio ima sa svake strane po dvije rupe ali sa navigacijom ima sa svake strane po jednu. ne znam di nabaviti te kljuceve ili bilo kaj sa cime se moze radio izvaditi. Jel tko vadio to kad?

Riješeno! Ako ne ide milom ide silom   :icon_razz:
« Zadnja izmjena: 23-06-2013, 17:04:05 od m1kLa »

DrAnte

• Gost
« Odgovori #88 u: 26-08-2013, 13:27:16 »
Ja sam naručio adapter za postavljanje Double din radia za 147 i govnari mi poslali samo onaj plastični obruč, ali nisam dobio metalni dio koji drži radio.

Zanima me da li se u 147 može staviti Double Din bez toga, tj. ima li načina da se to učvrsti ili moram nabaviti metalni dio koji se stavi unutra i drži radio?

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica