23-04-2026, 23:54:41

Autor Tema: 147 & 156 GTA  (Posjeta: 297304 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
Odg: 147 & 156 GTA
« Odgovori #1020 u: 17-01-2013, 09:29:36 »
Gt također  :da: ... lukavo smišljen sportski coupe , a opet prilično dobro iskoristiv za svakodnevnu upotrebu , pa i obiteljsku... odnosi se na to koliko su dizajnom napravili mista u autu.

Osobno sam se mislija između 147 GTA ili Gt , 147 gta meni najlipše ''normalno'' auto i dan danas .. inače, curka neka ju je projektirala , to sam pročita davno ali zaboravija kako se zove.
Al 147 jednostavno je slabo iskoristiv auto, malo mista, mali bunker i etc ... to je baš auto za gušt.
Dok kod Gt su ipak napravili mali kompromis i napravili coupe di stvarno može 4 osobe sisti , i da ima velik bunker ... a opet je fino sportski nastrojen. Osobno mi se ne sviđa visina sjedenja u autu, volija bi da je niža, ali onda se gubi prostor  za noge na zadnjoj klupi i opet se vraćamo na dvosjed tipa stara gtv ....
I eto meni auta i za obitelj i za gušt  :craz ... ajd šteta mi je da nije 3.2 al jbga ovaj mi je naletija pod odličnim uvjetima i zato je u dvoru.
A sad jeli taj kompromis dobar ili loš  kod Gt, ko bi to zna .. puno je faktora koji utječu na uspjeh prodaje pojedinog modela.
Kao i to dali su precijenili ili nisu ... neznam , tribalo bi neku analizu napraviti , al neznam što je to posebno bolje bilo kod konkurencije , a da je bila jeftinija od ovih modela alfe.

Alfaromeo je u banani radi puno razloga ,  vjerojatno najviše radi krivih poteza FIAT-a , a ne radi samih modela auta.

A eto za primjer recimo da staviš Gt u cjenovnu klasu astre gtc ili hyundaija ... pa to nema veze jedno s drugim.
Ja baš isprobava dizel i jedno i drugo auto i to je nebo i zemlja po svemu.
Mislim da je signo mislio da je 37k € preskupo za Gt s JTD motorom kad se za sličnu lovu mogla uzeti 147 GTA
Moj bratić je mogao uzeti 147 GTA ali je radio oko 25000km godišnje pa mislim da mu se GTA ne bi isplatila...

A što se tiče Alfe Gt, po meni, a i po mnogima najbolja novija alfa - prekrasna, coupe s vratima bez okvira, a opet iskoristiv zbog relativno velikog gepeka i mogućnosti rušenja zadnje klupe što recimo 156 nema, a u nuždi stane i 5 osoba (ako se dobro sjećam to je bio valjda prvi coupe koji je bio regan za 5 osoba, iza ima 3 pojasa....
Prije sam imao 156 i mogu reći, ma koliko to čudno zvučalo, da mi je Gt praktičniji auto od 156 (bez problema prevezem 4 kotača 18 cola)
A kad gledamo sport i vozne karakteristike, Gt 3.2 je ništa drugo nego 147 ili 156 GTA u coupe izvedbi, samo su iz marketinških razloga na papiru stavili 10KS manje ( barem imam tu informaciju), ovjes je isti, kočnice su od početka veliki Brembo s 330mm diskovima, a cijeli auto je understatement, jer izvana izgleda kao i obična Gt jtd ili jts, jedino se po kočnicama može skužiti, a to mi se posebno sviđa

I na kraju za Alfu Gt se ne može reći da je tržišni promašaj jer se radila od 2003.-2010., napravljena u oko 80000komada i prve ili prve dvije godine je bila najprodavaniji coupe u njemačkoj...Brera je ispala promašaj recimo...

Na kraju sve je stvar osobnog ukusa i prilike kod kupnje..
Da mi je naletila dobra 147 ili 156 GTA uzeo bi ju...
Na kraju sve 3 imaju ono meni najbitnije a to je Busso V6 :)
« Zadnja izmjena: 17-01-2013, 09:31:11 od -164- »

Offline GTzadar

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Gt 1.9 jtdm
    • Zadar
« Odgovori #1021 u: 17-01-2013, 09:45:32 »
Mislim da je signo mislio da je 37k € preskupo za Gt s JTD motorom kad se za sličnu lovu mogla uzeti 147 GTA
Moj bratić je mogao uzeti 147 GTA ali je radio oko 25000km godišnje pa mislim da mu se GTA ne bi isplatila...

A što se tiče Alfe Gt, po meni, a i po mnogima najbolja novija alfa - prekrasna, coupe s vratima bez okvira, a opet iskoristiv zbog relativno velikog gepeka i mogućnosti rušenja zadnje klupe što recimo 156 nema, a u nuždi stane i 5 osoba (ako se dobro sjećam to je bio valjda prvi coupe koji je bio regan za 5 osoba, iza ima 3 pojasa....
Prije sam imao 156 i mogu reći, ma koliko to čudno zvučalo, da mi je Gt praktičniji auto od 156 (bez problema prevezem 4 kotača 18 cola)
A kad gledamo sport i vozne karakteristike, Gt 3.2 je ništa drugo nego 147 ili 156 GTA u coupe izvedbi, samo su iz marketinških razloga na papiru stavili 10KS manje ( barem imam tu informaciju), ovjes je isti, kočnice su od početka veliki Brembo s 330mm diskovima, a cijeli auto je understatement, jer izvana izgleda kao i obična Gt jtd ili jts, jedino se po kočnicama može skužiti, a to mi se posebno sviđa

I na kraju za Alfu Gt se ne može reći da je tržišni promašaj jer se radila od 2003.-2010., napravljena u oko 80000komada i prve ili prve dvije godine je bila najprodavaniji coupe u njemačkoj...Brera je ispala promašaj recimo...

Ma ok V6 busso je  :love: , slažem se ... nisan ni ja neki velik ljubitelj 1.9 ... al mislim da se ipak previše podcjenjuje JTDm 16v motor , a bez razloga ... za dizelsku tehnologiju su postigli čudo što se mene osobno tiče, a i drugih nealfista kojima sam da da probaju kako radi/ide ....  :rolll:
Nije sportiva definitivno ko V6 , ne pruža taj osjećaj ,zvuk, nema rastezljivost , previše nekad momenta u malo okretaja i etc .. al uz malo prilagodbe da se fino vozit  :da:
I dalje navijam za V6  :hap: ... al netriba ni ovaj tek tako podcjeniti.

A što se tiče dizajna/iskoristivosti , vidim da smo isto zaključili  :ok: .... mislim , bar po reakcijama puno ljudi oko mene , da alfa recimo nije dovoljno marketinški pokrila Gt po tako nekim pitanjima dizajna/iskoristivosti.

Danas recimo audi koristi GT oznaku za ono čudovište sa 4 vrata .... bmw isto tako .... a alfa je ipak prva krenila tim putevima/smjerovima dizajna , samo marketing nije baš odradija svoje ... bar se meni tako čini.
.... sempre gilles ....

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1022 u: 17-01-2013, 10:49:38 »
Ma ok V6 busso je  :love: , slažem se ... nisan ni ja neki velik ljubitelj 1.9 ... al mislim da se ipak previše podcjenjuje JTDm 16v motor , a bez razloga ... za dizelsku tehnologiju su postigli čudo što se mene osobno tiče, a i drugih nealfista kojima sam da da probaju kako radi/ide ....  :rolll:
Nije sportiva definitivno ko V6 , ne pruža taj osjećaj ,zvuk, nema rastezljivost , previše nekad momenta u malo okretaja i etc .. al uz malo prilagodbe da se fino vozit  :da:
I dalje navijam za V6  :hap: ... al netriba ni ovaj tek tako podcjeniti.

A što se tiče dizajna/iskoristivosti , vidim da smo isto zaključili  :ok: .... mislim , bar po reakcijama puno ljudi oko mene , da alfa recimo nije dovoljno marketinški pokrila Gt po tako nekim pitanjima dizajna/iskoristivosti.

Danas recimo audi koristi GT oznaku za ono čudovište sa 4 vrata .... bmw isto tako .... a alfa je ipak prva krenila tim putevima/smjerovima dizajna , samo marketing nije baš odradija svoje ... bar se meni tako čini.
Ja ne podcjenjujem JTD motore nikad :)
Vozio sam 3 godine 156 2.4 M-JET i to je prava mala dizelska GTA :)
A 1.9 JTD 16V isto tako vrhunski motor

Kod alfe mi je V6 busso broj 1, a onda odmah 1.9/2.4 JTD
Uvijek bi prije JTD nego T.S ili JTS :)

I da kupujem 159 obavezno 1.9 ili 2.0 ili 2.4 JTD ili eventualno 1.8 TBi

Navozao sam se ja u bratićevoj bivšoj dizelki koja se sad i prodaje (Iva s foruma ju vozi) i auto je odličan i super ide, a troši malo

Offline Bavarac

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 GTA, 155 1.8 TS 16V S
    • Zadar
« Odgovori #1023 u: 17-01-2013, 11:30:56 »

Navozao sam se ja u bratićevoj bivšoj dizelki koja se sad i prodaje (Iva s foruma ju vozi) i auto je odličan i super ide, a troši malo

Kod mene je isto parola Jtd ili busso v6... Ostalo ne vidim kao opciju.
Viva Italia

fjs

• Gost
« Odgovori #1024 u: 22-01-2013, 17:37:44 »
malo GTA FWD driftanja

alfa Romeo 156 gta Rally Race

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #1025 u: 23-01-2013, 07:59:40 »

ja cuo, nemora biti tocno, usisna bregasta otvara dublje do limita hidropotiskivaca i agresivnija mapa, ali mislim da je tih 10ks mala cijena naspram dugotrajnosti motora jer je rijetkost vidjeti GTA sa 150 000 bez skidanja glave dok gt/166 rade bez problema te kilometre

jel tko vozio tu 159-tku sa 1.8 TBi-om? tu sam cuo da je namjerno smanjena snaga da nebi radilo konkurenciju onom holdenovom motoru. kad bi ga se otcepilo na "normalnu" snagu, moglo bi biti zanimljivo auto

najljepše siceve ima 156 gta  :love: :craz

147 od gt su jedino ljepši po tome kaj imaju veće bočne oslonce, a i meni je bezveze kaj nemaju potporu za bedra na izvlačenje, puno ljepše izgledaju a i dobro dođe, drugačije su GT/Ti sicevi ljepši  :ok:

nemoj stavljati u istu recenicu sic iz GT-ejke i TI sic iz 156-ice jer ijako su mozda na oko isti onaj iz gt-ejke je dosta bolji. bar meni. dublje sjednes u njega
« Zadnja izmjena: 23-01-2013, 08:03:49 od jakov »

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1026 u: 23-01-2013, 09:29:13 »

ja cuo, nemora biti tocno, usisna bregasta otvara dublje do limita hidropotiskivaca i agresivnija mapa, ali mislim da je tih 10ks mala cijena naspram dugotrajnosti motora jer je rijetkost vidjeti GTA sa 150 000 bez skidanja glave dok gt/166 rade bez problema te kilometre

jel tko vozio tu 159-tku sa 1.8 TBi-om? tu sam cuo da je namjerno smanjena snaga da nebi radilo konkurenciju onom holdenovom motoru. kad bi ga se otcepilo na "normalnu" snagu, moglo bi biti zanimljivo auto

nemoj stavljati u istu recenicu sic iz GT-ejke i TI sic iz 156-ice jer ijako su mozda na oko isti onaj iz gt-ejke je dosta bolji. bar meni. dublje sjednes u njega

sve je moguće kod digića ali Seb je rekao da su mape iste i sve ostalo isto....a on je radio i jednih i drugih motora već..
a opet istina da GTA modeli česće imaju problema s motorom dok za Gt/166/Gtv nisam čuo...

159 1.8 TBi ima isti motor kao GiuliettaQV samo prigušen na 200KS pa i tu nema logike zašto teži i veći auto ima slabiju varijantu...sumnjam da je zbog konkurencije 3.2 kad taj 3.2 ionako nije baš bio neki hit

sicevi u Gt su najbolji, sjedi se niže i dublji su i odlično drže tijelo, a u 156 je i sam položaj sjedenja drugačiji.....iako sicevi izgledaju odlično..
dok recimo 147 TI ima iste siceve kao Gt

Offline jakov

• Član Alfa kluba 14
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 2.0 JTS & 75 3.0 12v & 595 Comp. & Abarth 124
    • Losinj
« Odgovori #1027 u: 23-01-2013, 09:50:06 »
sve je moguće kod digića ali Seb je rekao da su mape iste i sve ostalo isto....a on je radio i jednih i drugih motora već..
a opet istina da GTA modeli česće imaju problema s motorom dok za Gt/166/Gtv nisam čuo...

159 1.8 TBi ima isti motor kao GiuliettaQV samo prigušen na 200KS pa i tu nema logike zašto teži i veći auto ima slabiju varijantu...sumnjam da je zbog konkurencije 3.2 kad taj 3.2 ionako nije baš bio neki hit

sicevi u Gt su najbolji, sjedi se niže i dublji su i odlično drže tijelo, a u 156 je i sam položaj sjedenja drugačiji.....iako sicevi izgledaju odlično..
dok recimo 147 TI ima iste siceve kao Gt

ma znam da mi je frend malo vise gledao za te bregaste pa je rekao da je usporedivao podatke na stranici od colomba, te sportske bregaste za 2.5, 3.0, obican 3.2 idu malo dublje nego serijala do limita hidropotiskivaca a to ima gta. znaci sportska od colomba ima iste specifikacije kao serijala gta. mislim da je samo usisna bregasta drugacija. a treba vidjeti malo, govorim samo sta sam cuo.

a ovo za 1.8 TBi.. nisu povukli 3.2 iz ponude pa bi im bilo valjda glupo imati dva motora iste snage, istih performansi a ovaj 1.8 vjerovatno trosi manje a performanse kako je samo na prednji pogon su sigurno tu negdje (da je na 235 konja). a da ih se bar prodalo vise jer naci neku polovnu sada ce biti jako jako tesko. mislim da ih i nema kod nas.

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1028 u: 23-01-2013, 15:45:41 »
Ovo da nijedan Gta motor nije 150000 izdrzao postoje neki konkretni podaci ili na temelju cula, rekla, kazala? Jer i da jetako za sve postoji razlog, a najcesce samo jedan krivac, zvan nemarno odrzavanje i koristenje...
Viva Italia

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1029 u: 23-01-2013, 15:54:02 »
Ovo da nijedan Gta motor nije 150000 izdrzao postoje neki konkretni podaci ili na temelju cula, rekla, kazala? Jer i da jetako za sve postoji razlog, a najcesce samo jedan krivac, zvan nemarno odrzavanje i koristenje...
Sve je rekla kazala, priče se temelje na 147 GTA od Dana Lipošćaka ili kak se već zove onaj vozač utrka koji je imao perla bijelu GTA i na njoj navodno promijenio par motora iako se pričalo da vozi ko divljak i trga auto, a i kad je imao tu alfu imao je valjda 18 godina pa nije ni čudno...
Druga za koju znam je crvena 156 GTA SW (ona o kojoj smo pričali) ali ona je bila nivinarsko i test vozilo, a i poslje je nažalost bila nedovoljno pažena...
I ne z am za druge provlematične GTA..
Ona crna, bivša Shoieva je isto možda imala koji problem ali se ne sjećam...

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #1030 u: 23-01-2013, 16:05:13 »
Ja znam za jednu perla bijelu 147 GTA iz Krapine kojoj je nekoliko puta motor vađen, popravljan, i na kraju i mijenjan. Imao ju je vlasnik ovlaštenog servisa Alfu...
Al je se ni jednom nisam mimoišo s njim a da se on normalno vozio... I od mehaničara koji tamo rade sam čuo da je stalno auto tjerao na hladno, nije uopće ulje kontrolirao itd... To je vjerojatno i razlog kvarova na motoru...

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1031 u: 23-01-2013, 16:26:19 »
Sve je rekla kazala, priče se temelje na 147 GTA od Dana Lipošćaka ili kak se već zove onaj vozač utrka koji je imao perla bijelu GTA i na njoj navodno promijenio par motora iako se pričalo da vozi ko divljak i trga auto, a i kad je imao tu alfu imao je valjda 18 godina pa nije ni čudno...
Druga za koju znam je crvena 156 GTA SW (ona o kojoj smo pričali) ali ona je bila nivinarsko i test vozilo, a i poslje je nažalost bila nedovoljno pažena...
I ne z am za druge provlematične GTA..
Ona crna, bivša Shoieva je isto možda imala koji problem ali se ne sjećam...

Ja imam još primjera i uz svaki mogu zaklamati ljudski faktor... Ili se ne mjenja remen, ili se tjera na hladno i slično, a takvi bi satrali i nakovanj...
Kad sam kupovao M3 Bmw isto je bilo priča, nema puknit će motor, ne traje, bla bla... Isto ima ih jako puno kojima je pukao motor... Opet ljudski faktor... M3 se može raspasti od jednog stiskanja na hladno...
Viva Italia

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1032 u: 23-01-2013, 16:46:42 »
Sto nije ona iz krapine imala novitec kit ili cak autodelta kit i imala preko 300ks?
........

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #1033 u: 23-01-2013, 16:53:29 »
Sto nije ona iz krapine imala novitec kit ili cak autodelta kit i imala preko 300ks?

Kolko ja znam ne, al taj auto je više bio u radioni nego na cesti, ko zna kaj su sve kombinirali  :hehe:

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1034 u: 23-01-2013, 16:54:29 »
Perla bijela s Novitec kompressorom nije imala Krapina tablicu nego NG ak se dobro sjećam

Uglavnom bila je na valjcima gdje je izmjereno 348KS i na Grobniku je u to vrijeme bila najbrža

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1035 u: 23-01-2013, 17:09:56 »
Perla bijela s Novitec kompressorom nije imala Krapina tablicu nego NG ak se dobro sjećam

Uglavnom bila je na valjcima gdje je izmjereno 348KS i na Grobniku je u to vrijeme bila najbrža

Novitec kompresor je imala sigurno, to znam, znao se netko po Grobniku s njom voziti, vremena se ne sjećam, bila je tada atrakcija.... NG tablica sigurno, a postojala je još jedna bjela KA tablice, gdje su sad? Biće nisu na životu...
Viva Italia

Offline Greco

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • 156 sp 2.4 m-jet
    • Apsyrtides
« Odgovori #1036 u: 23-01-2013, 17:37:49 »
Novitec kompresor je imala sigurno, to znam, znao se netko po Grobniku s njom voziti, vremena se ne sjećam, bila je tada atrakcija.... NG tablica sigurno, a postojala je još jedna bjela KA tablice, gdje su sad? Biće nisu na životu...

I jedna bijela se vozila po rijeci 2003-04 kad sam išao na faks, čuo sam da je i njoj rađena generalka,
(rekla-kazala), ili je ta možda jedna od te dvije.
"There's nothing the world needs less and there's, nothing I want more..."

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1037 u: 23-01-2013, 18:00:04 »
I jedna bijela se vozila po rijeci 2003-04 kad sam išao na faks, čuo sam da je i njoj rađena generalka,
(rekla-kazala), ili je ta možda jedna od te dvije.
Evo Riječka bijela vozio direktor AC rijeka, ta je sada u Šibeniku:

I jedna iz ZG, neznam joj povjest, ali možda ta koja je bila KA

Viva Italia

Offline Marekk

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 200cup & R26
    • Bedekovčina
« Odgovori #1038 u: 23-01-2013, 18:10:40 »
gdje je završila ona NA s kompresorom?

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1039 u: 23-01-2013, 18:17:44 »
gdje je završila ona NA s kompresorom?

NG nije NA...
Viva Italia

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1040 u: 23-01-2013, 18:29:32 »
Ova bijela KA bi trebala bit ta od Dana Liposcaka jel je prije bila OG ako se ne varam
........

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1041 u: 23-01-2013, 18:47:12 »
To je vozio Jagor, bio je na cuoresportivo croatia forumu, vlasnik Warehousea.
Alfa je imala kompresor novitec i odvratan body kit od noviteca s obrvama na farovima....auto je imao 348KS i išao oko 280km/h
Na Grobniku je radio tada 1:47 čini mi se i to bez špere,a na Monzi je isto imao najbrže vrijeme dana ak se dobro sjećam
A bio je i uletio u Gumball utrku tu po hrvatskoj i blicao porscheima na autoputu :)

bijela KA tablice je ova koju si slike stavio s 2 ovalna ispuha izaa i metaliziranim folijama na staklima, a nekad je imala i neke odvratne 5-krake kromirano-crne felge 19"

Na cuoresportivo forumu je bila tema "domaće GTA" i tamo su se stavljale fotke svih GTa na naše tablice ili viđene kod nas...
I jedna crvena je bila s tomasson tn1 felgama koja je navodno pod prešom završila (papar iz trcz-a ju je vozio pa prodao)

Offline -164-

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb
« Odgovori #1042 u: 23-01-2013, 18:48:58 »
NG nije NA...
Tako je...
NA tablice je imala jedna plava koja se voza po Zg i užasno je razvaljena, ima dijelove karoserije u drugoj boji, valjda je bila razbita..a ta je nekad imala i BJ tablice (ili obrnuto- BJ pa NA - više se ne sjećam)

denis147

• Gost
« Odgovori #1043 u: 23-01-2013, 19:01:04 »
Evo Riječka bijela vozio direktor AC rijeka, ta je sada u Šibeniku:

I jedna iz ZG, neznam joj povjest, ali možda ta koja je bila KA

cisto sumnjan da je još Šibeniku
zadnji put san je vidija prije 1.5 god

Offline Bavarac

• Ovisnik o alfistima
    • Zadar
« Odgovori #1044 u: 23-01-2013, 19:31:24 »
cisto sumnjan da je još Šibeniku
zadnji put san je vidija prije 1.5 god
Navodno nije baš u gradu šibeniku, j je vidio ima jedno godinu cca prošla kroz zadar... ši table
Viva Italia

Offline hanz111

• Sa stažom
  • Giulia 2.2 JTDM
    • Križevci
« Odgovori #1045 u: 23-01-2013, 21:21:23 »
Ima i jedna perla bijela KŽ table, ali se navodno vozi po Rijeci... :drive:

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #1046 u: 23-01-2013, 21:36:54 »

Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #1047 u: 23-01-2013, 21:38:16 »

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 19
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Stelvio 280 Q4 TI
    • Split
« Odgovori #1048 u: 23-01-2013, 21:39:48 »

« Zadnja izmjena: 23-01-2013, 21:42:15 od Bandit »

Offline Marin krk

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #1049 u: 23-01-2013, 21:40:54 »