Evo, samo da prijavim da sam jutros updateao mape. Sve je prošlo iz prve i glatko, sam proces traje oko 50 minuta. Koristio sam Verbatim USB jer su mi se razni no-name prije pokazali loše na Giuliji od žene. Iako neki kažu da format može biti i ExFAT i Macov HFS, nisam ekperimentirao, nego stavio NTFS koji je je "ziher".
Mapa prije toga mi je bila 4.0.2018.09 Europe, a sada je 23.1.2023.06 Europe koja je objavljena 4.11.2024.
Mapa inače dolazi u dva dijela, zapadna i istočna Europa, pa sami odlučite što ćete staviti. Za nas, naravno, ide istočna Europa u kojoj su: Albania, Austria, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech, Denmark, Estonia, Finland, Georgia, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Italy, Kazaksthan, Latvia, Lithuania, North Macedonia, Moldova, Montenegro, Norway, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine and Russia.
Zapadna Europa uključuje: Austria, Belgium, Czech, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Luxemborg, Malta,Poland, Portugal, Spain, Switzerland, The Netherlands and United Kingdom.
Ova zapadna za nas ima smisla samo ako putujete u Francusku ili još zapadnije.