imas preporuku za koji? znam da ih ima, razmiswljao sam o njima, ali imas li preporuku bas za odredjen model? da ne bi bio spor, steka, diskonektuje se itd..
meni je iskreno tlaka svaki put spajat mob na kabal, i non stop se onda i puni, wireless bi bio ideal
Pozdrav
mali info sa moje strane.
vec par godina koristim AAWireless dongle
https://www.aawireless.io/.
Imam 2 generacije (original i AAWireless TWO) u razlicitim autima te obje rade super. Ne sjecam se kada sam zadnji put imao neki glitch ili slicno...
instalacija ide preko aplikacije na mobu. relativno intuitivno. nakon toga, sjednes, upalis auto, mob upali GPS (routines na mobu), mob se spoji na AA dongle, te nakon 10ak sekundi AA je up and running.
Nakon sto ugasis auto, mob se odspoji, GPS se ugasi (routines na mobu), AA dongle ide u standby.
Koristim Android, tako da mi podrska za CarPlay nije potrebna... ali zadnja generacija AAWireless TWO+ ima podrsku za CarPlay.
Znam da je ovaj model skuplji u odnosu na druge, medutim uzeo sam AAWireless prvenstveno zbog:
- mogucnost podesavanja DPI
- mogucnost developer mode-a (ne samo unutar AA app na mobu), sto omogucava intalaciju aplikacija koje nisu instalirane sa PlayStore-a i koristenje istih unutar AA (npr MyGiulia AA, AA-Troque, itd...)
negativna strana dongla (generalno) - trosi dosta bateriju od mobitela te ga zagrijava.
npr po ljeti, ako se koristi dongle (dakle wifi AA) i mobitel se puni preko indukcijskog punjaca, moze doci do pregrijavnja mobitela.
nadam se da ovo barem malo pomogne u odluci...
bottom line.
ako ti nije problem povecano trosenje baterije i moguce zagrijavanje mobitela (pogotovo ako se ide na duze relacije po ljeti), onda svakako ide moje preporuka za koristenje wireless donglova.