Filipe ja tu radim 50+ sati tjedno, kod mene su i colni kljucevi, dvanasterokutni, cak sa sesterokutnim nemogu ni 10 saraf skinuti.... treba dizalica itd itd... nisam doma, doma sam u zagrebu, sa duzim boravcima po sjeveru europe.... i mogu to platiti na kraju krajeva, stvarno su bili ok decki dok je bio stari servis na drugoj lokaciji... cak je squadra dolazila kod njih na skupljenih 5-6 auta pa remapirali ih. Menader servisa ima Stelvia i 75icu... svi decki tamo su bili sa alfama i jedan je imao punta abartha, taj je jos tamo i mislim da on sad spasava kaj je ovaj sjebao.. nema to nikakve skoro veze ko kaj vozi i ne bi smjelo imati veze, ali eto slucajno, bas se poklopilo. kad god cujes nekoga da sarafi po autima i cuje alfa, odma krene srati po njoj, zato.... sad ce i ovaj pocet srati po mojoj i govorit koj smece od auta, pa kaj sam je prokleo? kuzis... i da, tu sam pitao decke prije na forumu i tada su mi rekli i oni i recenzije itd itd, i bili su fakat jbno ok jer sam imao probleme sa njom kad sam je kupio - curila voda u kabinu kroz sajbu itd itd, sve su odradili top topova....
kako se pojavio PSA u tvornici tako i u servisu ovdje, ode alfa u krasan k