giulia je Veloce, tak da 280 KS... sve radim u dogovoru sa covjekom iz squadre... koliko sam shvatio, jedino sto treba jesu stvari koje sam kupio..... isto tako sam negdje vidio da blow off hoce raditi probleme, ali to cu sve sa njim raspraviti jos tokom remapa.... kaj se tice ispuha, jedino taj race cat, auspuh sam po sebi je dovoljan original posto je 2.5 cola cijev.... ako bog da kak vele, mozda dam da mi rade auspuh ili nabavim gotovi od ragazzona.... ali sto se tice performancea, Squadra kaze da ne pridonosi nista, samo zvuk...
usis je stock najbolja varijanta- tvornicki je to rijeseno i vise nego dobro- samo BMC panel
uz turbo dobijes samo dihtunge za zamjenu.....
i da, samu zamjenu ne radim ja, zamjenu ce raditi- ovlasteni servis!!!! nikoga tu ne poznam, niti kome vjerujem, a znam da cu platiti 200-300 e vise za zamjenu nego negdje drugdje, ali ce to raditi netko tko je to radio vec dosta puta tak da znanje se placa.... inace imam samo rijeci hvale za mehanicare tu u nizozemskoj, to sa nasima nema veze.... srecom i taj 2.0T je tu iznimno zastupljen motor...
tu u nizozemskoj, do nedavno je cak dolazio kod njih frajer iz squadrae kad bi skupili 7-8 auta za remap.... ja mislim da to nema apsolutno nigdje.... mislim da su cak tutaci jos i pod garancijom

poslije toga mi ostaje ovjes... to neznam da li samo eibach opruge ili KW V3, posto V1 nema za Q4... ali to otom-potom...