Ajmo iz pocetka...
Jedina razlika sada i od prije slaganja kada je auto radio i trosio normalno su cf2 grane i do neki dan dizne od 3.2...
E sad, na dijagnostici na leru, maf baca normalne vrednosti, kada se pobrisu sve greske sve lambde idu od cca 700-950, sto je u principu normalno na leru...
Gdje god sam gledao, zadnje lambde se trebaju ugasiti, jer mi svi iz cf3 radimo cf2 auto koji nema 4 lambde, tj nema zadnje dvije kontrolne...
Svih 6 bobina novo, svih 6 svjecica novo, poslozena instalacija, izolirano sve...
E sad, krenuo sam sa diznama, reko mozda komp ipak to sam ne moze izkorigirati, ali do dizni nije, auto radi isto i na 2.5 i na 3.2 diznama, radi 3.2 dizni moze mozda mrvicu manje trositi, ali ne moze trositi duplo...
Iz auspuha puca samo dok je hladan dok se malo ne zagrije...
E sad nisam pametan, uzeti cu i druge lambde za probu, mozda lambde same po sebi ne valjaju pa rade problem, maf cu jos jednom ispitati u voznji, pa vidjeti dali je on mozda malo krepao, prem da cim ga iskljucim, auto se pocne malo zaletavati na leru i odmah baca gresku mafa, pa mi ni to nije jasno...
Masa je i vise nego dobra, jer povucena je jos jedna ziva masa sa akumulatora i sasije na motor, prije nego se to napravilo, malo je nemirno radio na leru, od tada la leru radi super...
Mislim, ovo je sve ajmo rec normalno kada se radi ovakav projekt, sve su to djecije bolesti i musice koje se trebaju rijesiti, ali da me zivcira, zivcira me...🤣🤣...
Sent from my iPhone using Tapatalk