Ni svjetla niti crvenoga macjeg oka, na mail gdje sam objasnio da pise u opisu da sve dolazi u kompletu, mi je odgovorio sam da je to code taj i taj a komplet code taj i taj
Reko ne zanima me koji je kod jer kada sam stisnuo na odredjen proizvod u njemu onda nema opet za biranje nego je to to i opis pise komplet sto sadrzi zajedno sa slikama, ocita prevara, dalje nista niti ne odgovaraju za sada, tako da smradovi i nista drugo u mom slucaju, a imao sam namjeru ostaviti jos najmanje 300-400€ kod njih, ovako cu negdje drugdje
A da ne pricam da im je stranica bogu za plakati, stavim na Eng i pola je prevedeno a pola ne, onda kada odaberem placanje baci na paypall i nakon toga baci nazad na stranicu gdje je sve ma Tal i onda kada kliknem na Eng opet da vidim sto pise kod potvrde samo baci na pocetnu, i takve gluposti, plus sto baci izracun shippinga 12€ za moju adresu ali kada dodjes do placanja onda je vec 14 i nesto €... Sve u svemu puno previse negativnih i neprofesionalnih stvari, traljavo i nikakvo!