27-09-2023, 12:48:11

Autor Tema: Moj Zeko - Kawasaki Z750  (Posjeta: 11740 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tomek

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Fiat Punto mk2a
    • Velika Gorica
Odg: Moj Zeko - Kawasaki Z750
« Odgovori #90 u: 16-08-2018, 14:23:21 »
Mislim da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva...  :D
Nikada ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti

Dok zivot juri, ja cu lagano...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, AR GT, Z750, BEVERLY 250
    • ZG
« Odgovori #91 u: 17-08-2018, 18:32:59 »
Nemoj bit ljubomoran, i tebe budemo zvali na djir  :p
V6  moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #92 u: 14-03-2019, 22:06:44 »
Da pobrisem prasinu sa teme malo..

Prosle godine smo se jako malo vozili, ali evo par slika sa  Davorom i Tomekom (prema Crikvi)

Onda sa Tomekom malo po Sloveniji opet

Laško

U povratku smo okrenuli brojku sa 4 znamenke na 5 znamenki

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #93 u: 14-03-2019, 22:07:36 »
I sezonu smo zavrsili sa ovoliko na satu..

I pospremljeni na spavanje  :sleep:

U medjuvremenu za ovu sezonu se pocelo pripremati, narucena je druga personalizirana tablica, i neki dan je stiglo ovo

Repna torba, cca 9L prosiriva na 15L, za moje potrebe sasvim dovoljno obzirom da se uvijek solo vozim, i uvijek su dulje rute vecinom tako da mi je trebalo nesto za stvari, a tank torbu ne mogu vidjet na motoru.. kakve ce biti kvalitete budemo vidjeli, ako ne zadovolji onds cu uzet od Kappe..

Jos su u planu neke stvari a isto tako neke su u dolasku, vise o tome kada stignu  :clap:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #94 u: 28-03-2019, 11:50:30 »
Jucer stiglo

Naravno smrdljivi talijani nisu poslali svjetlo makar pise da je u kitu, i u mailovima se sada izvlace i sumnjam da ce poslati, tako da omniaracing.net za mene vise 0 bodova, tako da znadete ako ce tko kupovati da su smradovi

Offline Face_Off

• Član Alfa Kluba 13
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
« Odgovori #95 u: 28-03-2019, 12:09:43 »
Ja sam zadovoljan s njima za sad  :dontno:

Ne ide mi u glavu da bi se s tim svjetlom zajebavali....
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #96 u: 28-03-2019, 12:20:59 »
Ni svjetla niti crvenoga macjeg oka, na mail gdje sam objasnio da pise u opisu da sve dolazi u kompletu, mi je odgovorio sam da je to code taj i taj a komplet code taj i taj

Reko ne zanima me koji je kod jer kada sam stisnuo na odredjen proizvod u njemu onda nema opet za biranje nego je to to i opis pise komplet sto sadrzi zajedno sa slikama, ocita prevara, dalje nista niti ne odgovaraju za sada, tako da smradovi i nista drugo u mom slucaju, a imao sam namjeru ostaviti jos najmanje 300-400€ kod njih, ovako cu negdje drugdje

A da ne pricam da im je stranica bogu za plakati, stavim na Eng i pola je prevedeno a pola ne, onda kada odaberem placanje baci na paypall i nakon toga baci nazad na stranicu gdje je sve ma Tal i onda kada kliknem na Eng opet da vidim sto pise kod potvrde samo baci na pocetnu, i takve gluposti, plus sto baci izracun shippinga 12€ za moju adresu ali kada dodjes do placanja onda je vec 14 i nesto €... Sve u svemu puno previse negativnih i neprofesionalnih stvari, traljavo i nikakvo!
« Zadnja izmjena: 28-03-2019, 12:26:18 od Alfa_gtv »

Offline Face_Off

• Član Alfa Kluba 13
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
« Odgovori #97 u: 28-03-2019, 21:47:44 »
Ni svjetla niti crvenoga macjeg oka, na mail gdje sam objasnio da pise u opisu da sve dolazi u kompletu, mi je odgovorio sam da je to code taj i taj a komplet code taj i taj

Reko ne zanima me koji je kod jer kada sam stisnuo na odredjen proizvod u njemu onda nema opet za biranje nego je to to i opis pise komplet sto sadrzi zajedno sa slikama, ocita prevara, dalje nista niti ne odgovaraju za sada, tako da smradovi i nista drugo u mom slucaju, a imao sam namjeru ostaviti jos najmanje 300-400€ kod njih, ovako cu negdje drugdje

A da ne pricam da im je stranica bogu za plakati, stavim na Eng i pola je prevedeno a pola ne, onda kada odaberem placanje baci na paypall i nakon toga baci nazad na stranicu gdje je sve ma Tal i onda kada kliknem na Eng opet da vidim sto pise kod potvrde samo baci na pocetnu, i takve gluposti, plus sto baci izracun shippinga 12€ za moju adresu ali kada dodjes do placanja onda je vec 14 i nesto €... Sve u svemu puno previse negativnih i neprofesionalnih stvari, traljavo i nikakvo!

Planiram jos narucivat kod njih neke vece dijelove za Hondu, al nakon ovoga pripazim malo vise  :ok:
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

Offline Bandit

• Član Alfa Kluba 16
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Split
« Odgovori #98 u: 28-03-2019, 22:55:43 »
Danas je toliko ponude na netu, treba odmah eliminirati ovakve.... i ostati s onima koji stoje posteno bez prevare.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoji Alfa i (ne) postoje drugi automobili.

Offline BM0021

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • JTD 16v
    • Zagreb zapad
« Odgovori #99 u: 29-03-2019, 08:03:10 »
Ako si platio preko paypala fino tamo otvori case i objasni pa im nece biti svejedno...
Fino napisi da bez toga nije street legal i da ne mozes nista s tim sta je doslo, da je pisalo da dolazi komplet bla bla.
Kad ih paypal stisne onda je frka jer ne jebu previse nego vrate kupcu lovu pa ganjaju prodavaca.
« Zadnja izmjena: 29-03-2019, 08:05:33 od BM0021 »

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #100 u: 29-03-2019, 08:08:25 »
Danas je toliko ponude na netu, treba odmah eliminirati ovakve.... i ostati s onima koji stoje posteno bez prevare.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slazem se svakako :ok:

Ako si platio preko paypala fino tamo otvori case i objasni pa im nece biti svejedno...
Fino napisi da bez toga nije street legal i da ne mozes nista s tim sta je doslo, da je pisalo da dolazi komplet bla bla.
Kad ih paypal stisne onda je frka jer ne jebu previse nego vrate kupcu lovu pa ganjaju prodavaca.

Jesam preko paypala, pisao sam im mail da varaju ljude, i da su prevaranti, ocijenit cu ih isto tako sa negativnim, a procedure da im vracam to i placam postarinu me sve to kosta opet na kraju kao i svjetlo to, tako da cu pregrist, kupit dodatno osvjetljenje i ubuduce zaobilazit taj shop... Mozda im se potkrala greska ali eto moje iskustvo je negativno, plus sto me uvjeravaju da sam mutav i da uz to ne dolazi navedeno, a imam screenshot, plus sto vise toga artikla zanimljivo nema uopce na njihovoj stranici u ponudi...
« Zadnja izmjena: 29-03-2019, 08:10:20 od Alfa_gtv »

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #101 u: 29-03-2019, 19:52:33 »
Idemo dalje, danas stiglo ovo  :clap: