Bas, sjecam se da smo se svi cudilo kao da je vanzemaljac neki hehe
Danko, kako to da je prevagnulo bas za njega? S obzirom da si novoga kupio..
totalno bezveze, trebao sam uzeti sasvim nešto drugo, točnije suzuki 750 gsxR i otišao pogledati i sve super stvarno tip top motor, kako sam išao sa starim i bio je vikend čovjek me molio da se čujemo tjedan poslije jer ima još neki susret motorista koji je htio posjetiti da ga ne uzmem odmah. Putem doma mi je otac rekao ako ga dovezeš doma ja ti ga ispilim to nije za tebe

i kako sam u tom trenutku imao SR50 mi je rekao uzmi nešto novo kulturnije a ja ću ti otkupiti SR50. tada sam išao gledati razne skutere, prvi izbor mi je bio nexus250/500 ili pegaso i taman kao za k imali promociju MP3 i kao hoćeš probati, ja probao i oduševio se, međutim cjena novog je bila van mojih mogućnosti 47500kn a plus jer sam planirao i opremu uzimati novu, kolega koji je radio u salonu mi je rekao ajde dođi sutra da ti pripremim ponudu. drugi dan sam dobio ponudu koju nisam mogao odbiti i odtad se družimo
zadnjih 4-5g se malo vozim ali prvih 5 sam radio po 7000km godišnj, održavanje je kao i beverly i nexus, na 30tkm sam mjenjao lanac klizače i podešavao ventile preventivno jer je sve dobro radilo