Eto jucer kupio i ja zeca

Kawasaki Z750, 2008. god, 6800km (da dobro pise, ne fali nula

) od prvoga vlasnika, nikada padano niti ikakva ostecenja. Motor je pretprosli tjedan regan godinu dana, gume obje nove, dodatno stavljen LeoVince, ralica (lakirana u crno iz razloga sto se vlasnik bojao da nebude boju pogodio posto je na suncu perla i zbilja mrak boja) sipka volana promijenjena (radi polozaja samoga, covjeku serijski nije odgovarao) i zadnji blatobran stavljen.
Uz motor sam dobio naravno i originalni auspuh i originalnu sipku volana, motor je doslovno kao Nov, s obzirom na kilometre bilo bi i cudno da nije tako, racun original kada je kupljen, servisna knjizica, sva tri kljuca (master i jedan crni imaju jos i tvornicku zastitu, vidljivo na slikama) owner's manual, papiri od auspuha (ima homologaciju) i to je manje vise to
U planu je upisati u knjizicu i taj auspuh posto sa time nebude problema, i jedino zamijeniti nosac tablice, preklopni neki da to bude pristojnije od ovoga ogromnoga, promijeniti ulje iako je na 6000 mijenjano ali covjek se zbilja nista skoro vozio nije pa cisto radi vremenskog perioda da ga promijenim, i planiram staviti zastitnu prozirnu foliju na sve lakirane povrsine jer je lak nov nov
Veliko hvala kolegi Davoru sto me trpio mjesecima i davao savjete i isao naravno samnom pogledati motore

i kolegi Tomeku na ustupljenom prijevoznom sredstvu sa kojim smo otisli po motor sa prikolicom, i naravno sto me trpio svakodnevno sa pricama o motoru

Evo i slika za sada sto imam dok ga ne poslikam na suncu da se vidi lijepo ta perla plava boja

Sa oglasa

Utovaren i spreman za polazak u novi dom

Cisto detalj gume nove

Papirologija (racun i te ostale papire mi se nije dalo dodatno zasebno slikati hehe ali posjedujem sve)

I danas napravljeno cca 50km, natocen do vrha (sad vidim da moram sat podesiti jer nije bilo 7:18h vec 20h

) i pospremljen spavati do sutra/prekosutra pa opet