0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo da se i ja javim kao jedini predstavnik Austrougarske Odlicno organizirano, imam samo rijeci hvale Hvala svima na ugodnom drustvu & do sljedeceg vidjenja
pridruzujem se pohvalama upoznao napokon neke ljude i tako, cijene korektne, prva liga mozda evo mala zamjerka. naime, mi smo svi alfa-entuzijasti, sto je financijski zahtjevno. napraviti susret gdje dolaze cure i zene u blizini tako dobro opremljenog shopping centra je pucanj u nogu entuzijazma
jbg Zagreb je postao jedan veliki shopping centar, i gdje god organiziraš susret jedan od15 centara ti je u krugu od 500m
Sta rec... Noge me bole od danas, ruke od drndanja na kartingu jucer Ja se samo mogu pridruziti zahvalama svima koji su dosli i prisustvovali ovom susretu... Peri skidam kapu jer je covjek stvarno odradio lavovski posao i bio mozak operacije unatoc određenim problemima koji su nas snasli ... Svima koji su sudjelovali u organizaciji saljem jedan veliki P.S. Poseban pozdrav svima iz caffe bara Croatia u subotu, a pogotovo ludoj ekipi iz Senja (Toya, njegova zena i frend) vidimo se 2018 -te ponovno u Zagrebu
HVALA VAM SVIMA
zakon susret, bravo svim organizatorima i učesnicima
kruži priča da se tebi još uvijek dijele nagrade na Gredelju...
idući put ima zabranu pristupa tomboli, jbt sve je pokupio...
mijenjam sve nagrade za čipanje u Evolution-u
Njemu i fiumanu
A Stanku prodali pokvarene brojeve