0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Slabo to na dizelima i¹ta daje ali je po mom mi¹ljenju na benzincu obavezna ugradnja........èak i èetvrtak benzinac sa decatom i BMC CDA/KN Typhoon/Sprint filterom zvuèi kao borbeni helikopter....... O0
Koliko je to slabo, slabo da se cuje razlika i opet lipo zvuci ili slabo da se skoro ni neosjeti? Jer ako se i recimo 30% cuje kako se cuje na benzicima i to je dobro.
NHF ali na ovo se samo mogu odvalit smijat...ja isto volim i diesele ali uopce ic usporeðivat zvuk aresse sestaka sa dieselom je u najmanju ruku smijesno....na dieselu mozes dobit (glede zvuka) samo da ti eventualno malo dublje rokèe i to je to...
...pustite prièe...meni je bilo dovoljno da su se neki zapitali ¹to ja to vozim, èuv¹i zvuk iz auspuha kad sam izlazio iz Grobnièkog boxa na stazu...ok, crni dim ih je uvjerio da je u pitanju jtd... ...sprintfilter KDR1, uz komplet protoèni ispuh...
Da li negde postoji snimak Fenrisove GT i njenog zvuka?
sve katove dole, 2 protoèna lonca (po obujumu da budu mala), odostraga zadnji lonac sa jednim izlazom
SS oko 1,5t euraili neki kvalitteniji auspuh servis
Na JTD se zvuk najbolje napuca tako ¹to se zamjeni motor
onda nisi èuo moju GTejku 1.9 jtd
c) mukajuæi zvuk sa dosta basova ili...
Mo¾da : da se prvo dogovorimo ¹ta je to dobar zvuk?a) re¾anje iz auspuha kao sportski modeli ilib) uglaðeno ispoljavanje snage kao V6 ilic) mukajuæi zvuk sa dosta basova ilid) ...
ni¹ta posebno...neèe utjecat na rad motora
ima li ikakve koristi skinuti zadni lonac i staviti samo cijev,hoce li utjecati na rad motora. Znam da je Reno uradio duplu,ja bih samo jednu. Smeta mi izgledom,a volio bih i truncicu buke,a ne samo zveketanje dizla.
tak sam se ja vozil par mjeseci, auto puno bolje "di¹e" al zato dimi ko lud