0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1.9 JTD naèipana i sa sportskim ispuhom..èuje se odlièno za dizela....vlasnik je na forumu, Fenris..ima¹ i temu sa njegovom pilom
evo dvije fotke sa mini susreta Getejki...kolega Fenris i ja...Ostao sam ugodno iznenaðen kako naèipana 1.9 JTD ide.....odlièan auto.....jo¹ par detalja i bit æe vrhunska... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Kolega sta mislis da ugradis nesto kao bmc cda, na ovom klipu zvuci :Alfa Romeo GT 3.2 V6 - BMC CDA Test
Kolega kolika je potro¹nja plina i da li si zadovoljan opæenito s plinom u 3.2?
Ovako: iako nisam nikada bio pobornik plina u Alfama V6, ovaj auto je veæ imao ugraðen plin, a kako sam auto kupio od poznatog èovjeka i alfiste sam se pomirio sa njim Ukratko plin funkcionira bez gre¹ke (kucam o drvo ), ne osjetim razliku u performansama na benzin i na plin, a auto je bio i na valjcima i izmjereno je 270KS na radilici na plin Potro¹nja u gradskoj vo¾nji Zagrebom je oko 20 l/100km, otvorene ceste oko 12-15 (iznadprosjeèno brza vo¾nja)..Siguran sam da mo¾e i manje ali jednostavno je takav gu¹t voziti i slu¹ati V6 da si nikada ne mogu pomoæi da ju ne stisnem
Uuuuu moram ga pohvaliti auto super izgleda sa zimskim setom .
uskoro taj set postaje ljetni, èim uredim felge
jebeni pederluk Borna svaka cast Seb takoðer za odraðeni posao
kako gay
odlièno izgleda samo ima¹ vi¹ka tih crnih cijevi po motoru ¹teta jer stvarno ta instalacija od plina malo ubije svu ljepotu izgleda ¹estaka.. èupaj to van i frèi ¹estaka kako i spada na pravo gorivo
ma daj nebudi lud èupat plin iz auta samo da bi dobio malo na izgledu ispod haube...istina da malo injektori i ove cjevcice kvare izgled ispod haube al ionako ne otvaras haubu svaki dan...a vjerujem da ti sigurno se nebi bilo draze vozit duplo skuplje...inace auto apoteka