Evo dugo nisam ništa pisao pa da malo osvježim temu...
Novi motor radi čudo dobro, vuče dosta bolje od starog, što se toga tiče sam jako zadovoljan, čak je i potrošnja opala za litru skoro. 5000 km skoro bez ikakve greške, ulja troši sitno preko dec na 1000 km što se meni čini sasvim okej.
S autom i dalje imam neki ljubav-mržnja odnos, jedan dan se veselim što ću ga vozit i uživam u njemu a drugi dan bi ga prodao. Jedan dan mi ima "ono nešto" a drugi dan je škripkavo smeće...
Počinju me sve više nervirat kočnice koje su malo reć nikakve na ovom autu, i sad gledam stalno kombinacije za stavit nešto veće, jače, bolje. Onda kad nađem si mislim kako neću više ulagat pa se tako vrtim u krug

Ono što od samog početka mrzim iz dna duše na ovom autu je škripanje, sicevi škripe toliko da mi je neugodno provozit nekog u autu jer je to prva stvar koji itko zamijeti a i ja nakon dulje vožnje postanem živčan od toga. Ima li tko kakvo riješenje, meni se čini da je problem što skaj od sica škripi na plastiku i da to generira 80 % svog škripanja. Svi savjeti dobrodošli