Kad sam bio više uključen u driftersku scenu, Selenia Racing je bila izrazito popularna na M50 i M52 BMW šestacima. Em su manje lupali hidropodizači, em su ti auti jako puno u visokim obrtajima i često lupaju u blokadu. Sjećam se da se govorilo da Racing nije dobro rješenje za aute koji pretežno služe za gradsku vožnju i koji se voze u nižim obrtajima. A ako se koristi u tim uvjetima, da bi trebalo skratiti servisni interval.
Što se tče Totala 9000, ja koristim isključivo njega u 407-ici 2.0 HDI. Ulje mijenjam sam, tak da nema šanse da mi mehaničar podvali nešto drugo. S autom sam napravio nešto prek 110k km, sad ima 287k km, interval izmjene je 20k km (cca. svakih 10 mjeseci) i troši mi ga manje od litre na interval, s tim da ga počne trošiti na nekih 15k km. I tak već pet godina.
U Kappi turbo 16v sam prvo točio Seleniu 20k i pila ga je litru na 3k km. Probao sam i Liqui Moly MOS Leichtlauf jedan servisni interval, nisam primjetio nikakvu razliku prema Selenii. Onda sam na prijedlog jednog mehe stavio Valvoline Syn Power (5W40) i potrošnja je pala na litru na servisni interval (interval je bio 10k km). Još dan danas mi nije jasno kak je auto trošio manje "rijeđeg" ulja.