0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sve teže do noviteta. Ove cijevi od usisa sam skoro sve radio. Došle na red i cijevi od vode.Ovo dolje je cijev od vode Stankove Alfe 164. Hoće čovjek da je vječno i da sjaji Sa ovim repromaterijalom treba dobiti cijev koja sliči na crnu orginalnu, bilo malo zezancije sa poliranjem koljena jer ima u tom promjeru (40 mm) samo matiranih. A prije poliranja treba pobrusiti.(Image removed from quote.)i nakon par sati to se spojilo, ispoliralo i zasjajilo(Image removed from quote.)prostorna krivulja, da ne bude dosadno(Image removed from quote.)nema više
svaka čast nego,imam 4 inox ratkape i dobro bi im došlo jedno poliranje nakon 36g,e sad zanima me kako da ih ručno ispoliram,što mi treba i dali se isplati radit to ručno?
Nisam do sad radio za Alfu 159. Znaš u čemu je "problem" . Na Alfi 159 iz nekog nepoznatog razloga ne pucaju cijevi : . Ako nikako drugačije, onda se vidimo ovo ljeto kad budeš na godišnjem odmoru .
Naručivaće se kao ''inox - trešnja-višnja- edišn'' :hehe:
Koliko zivotinja kosta ova od 2.0 TS, od filtera do MAF-a i od MAF-a do leptira (usisa)?
Ništa aluminij, bila je doplata 8000,00 kn za TIG koji može zavarivati aluminij. Ja radim sa inoxom od 1.5 mm, a alu cijevi koje se zavaruju budu deblje da ne progore, tako da u konačnici nije neka razlika u težini.Ove inox cijevi budu teške slično kao i orginalne gumene. Gumene imaju stijenku od 5-6 mm debljine.