pozdrav! Neznam di da stavim ovo pa ak mu tu nije mjesto nek admin premjesti.....
Dakle, izbjegavat ova 2 servisa jer su KATASTROFALNI....
-
Pinjušić : reparirao sam turbinu kod njih za svoju 2,4 jtd i raspala se za 30 000 km....uzas..paceno 3700 kn...uopce nisu dirali varijabilnu geometriju i kuciste turbine...auto je poceo dimiti ko lokomotiva, plavi dim....sad sam stavio novu turbinu kod POGA d.o.o. i svaku pohvalu imam za njih, tek sad vidim kak auto treba ic kad je turbina ispravna...
-
Hrastinski : ovo je tek saga skoro bez kraja. Dakle, dolazio sam ukupno 7 puta na servis kod njih, agonija je trajala skoro 2 mj. :rolll:
Dolazak 1: stavljanje plina da vidimo da curi
Dolazak 2 : stavljanje novog kompresora klime jer po njima je u tom problem
Dolazak 3 : padanje remena klime te ostanak bez volana ( servo ) u rotoru na Jadranskom mostu, skoro izazvao sudar
Dolazak 4 : klima ne radi, stavljenje neke igle na kompresor jer je u tom problem
Dolazak 5 : klima ne radi, stavljenje nekog lajtunga....
Dolazak 6 : klima ne radi, puknuce crijeva klime
Dolazak 7 : dolazim po auto koji je zmazan po haubi, blatobranima i unutrasnjosti, dizem haubu i nalazim pajser od 1 m na motoru......gledam dalje, zagreban i puknut prednji branik ali to nije sve, ZACVIKANA guma i zastrugana felga...
Dakle, mislim da je bio problem u crijevu a ne u kompresoru kak su oni rekli....i jos oni meni vele da sam izmislio da to nisu oni napravili.......
To je moje uzasno iskustvo, prvi put dam da mi netko radi po autu i odmah SRANJE!!