0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da se zakačim i na tvoju temu, boja mi je super, da mi je neko rekao da cu natezati vise na sivu nego na crvenu ne bi mu vjerovao. Moja ce biti crvena, a volio bi da je ovakva. Moram stići propusteno gradivo, forum sam zapostavio skrozSent from my iPhone using Tapatalk
S godinama mi je došlo i da sam motocikl kupio i vec se razbio s njegaVidim da si felge sredjivao, jel na kraju bila ta vv658B boja. Ja sam uzeo isto 8c felge, mislim da su sa brere jer je širina 8 incha, i boja je neka malo tamnija, moguce da je ova ista. Ne znam jel original i isto su izgrebane po rubovima. Mislio sam ih probati samo popravitj malo za pocetak, a mozda i lakiram komplet.(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk
330 diskovi
Tnx. Treba i te pinove obavezno mjenjat?
To za dijelove
Bude swapao motor da ga ne jebe dpf Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Jok, ide registracija.Ne copraj , dpf je još dobar .
Nemam pojma, uopće ne gledam na nju. Jednom sam vozio samo kratke relacije, oko tri tjedna i onda se upalila kontrolka da vozim bez gašenja motora, dok ne odradi regeneraciju. To je praktički jedina koju sam vidio ostale napravi bez ikakvih simptoma.
Zamjenjene zadnje kočnice, sad je sve Brembo . Otraga su bile Textar pločice iako dovoljno debele, odljepio se kočioni kompozit od metalnog nosača.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Odlično, puno bolji odabir. Textar nije nešto jer ista situacija se dogodila i mon starom, odlipija se kompozit.