0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Južnije je sunce jače, pa je spalilo boju .
Tvoja je fejk
Ovo u mene više sliči po boji na salatu nekakvu Čini mi se sve, da će raditi zeleni flomaster ili pastel bojice.
Jedna skinuta s prostranstava fejsbuka od zadnjeg susreta u Međimurju.
Propuhavanje ispušnog sustava do Ri i nazad. screencast
Kakvu smo uspjeli nabavit Ali moram priznati da sam oduševljen s njom , auto je ni ne osjeti , prava stvar.
Nakon podužeg razmatranja koje felge za zimski set, danas uletile fine Sprint telefonske, sad sam čak u nedoumici da li prodati njezine 18ice pa ove ostaviti za ljeto ili 17ice turbine.(Image removed from quote.) Tapatalk
Jbga... tražim povoljne 8c ali ih nema. Tapatalk
Nemoj me krivo shvatiti Al 17 žena ima na svojoj Giulietti i stvarno smjesno malo izgledaju, a kada sam ima 17 na 147 bile su bomba i nema potrebe za većim.
Koje godiste imas giu?Moja je 2016 ali imam onaj malo manji ekran I nemam DAB. Da ki postoji neki update za mene?HvalaSent from my iPhone using Tapatalk
Moja je 2014, ne znam za te manje uconnecte za nadogradnju, iako vjerojatno postoji, to bi bila tema o tome https://forum.clubalfa.it/threads/uconnect-5-aggiornamento-software-firmware.113860/Edit : Zadnja verzija za skinuti u postu korisnika Pissa na str. 54 ver.13.00.74.00
225/40/18 komad 608,40. Dvojio sam između Fulde i Dunlopa koji je nijasu skuplju, a prevagnulo je to što su na zadnjoj osovini fulde još dobre , pa da budu sve 4 iste.