negdje oko 10k kuna stim da imam za rjesit par sitnica prije prodaje (ako cu je prodavat) sto se tice motora to je TS 8v , a plin je na flandu landirenzo , boca 80l. uradjeno je sljedece: nove plocice na sve 4 kocnice, zadnje reparirane(ko zna ista o 75ici zna sta to znaci) , nov srednji lonac i zadnji od inoxa. ulje staro 3000km kao i filter i antifriz. uredjen isparivac i promijenjen filter za plin prije 3000km, filter goriva takodjer. nova lamela i korpa, spera radi. svijecice brisk silver nove.
sta nevalja: limarija losa na zadnjim rubnjacima, dobila udarac iza ne jako ali se vidi, mulda rezervnog kotaca trula i dalo bi se nac jos negdje. prednji diskovi bi trebali novi, trebalo bi polakirat haubu i desni blatobran jer nije ista nijansa. iznutra solidno ocuvana.
uz auto idu neke bezvezne felge. CD ostaje i vracam originalni volan.
auto vuce dobro ali je nemiran na leru, sve sam probao i jedino sta ostaje je da otovrim ventil dekl i da vidim kakve su bregaste i zazor ventila. a mozda nije u fazi. to cu rjesit svakako. posto je nemiran cuje se kuckanje iz getribe. nista strasno jer lupka viljuska po druklageru, i to cu rjesit.
auto pali gumu i radi krafne bez beda ali treba pazit jer ima bocurdu iza pa je inercija veca. ide 210kmh trosi oko 60l plina na 450km gradske voznje, na otvorenoj mozes i 600km napravit. auto presao 324000 km , za motor neznam , pretpostavljam da je original. vlasnik prije mene ga je imao 5 godina i imala jeplin od pocetka kod njega. zadnje sta je radio nedavno je mijenjao dihtung glave(valjda prdnuo) pa otud moja pretpostavka da ga nisu dobro ufazirali.
a jesam je sad nahvalio. to je to , nemam sta skrivat jer bi htio da ode u dobre ruke ko bi eventualno malo dotjerao auto ili vozio kakav je i uzivao.