2 Grdi!!!
Ja sam bio suvozac u trenutku sudara i sva ostecenja koja vidis na slici su ta i takva.Taj auto je uvezen iz Svicarske sa 3 ili 4 godine starosti.To je bilo cudo i svi Alfisti i oni koji su tada to tek postajali su bili van sebe.Nismo se je mogli nagledati.Svima nam je bila nedostizan san.Taj covik koji ju je uvezao ju je vozio pun gas svaki dan,kao da ju je ukra.Ima je par sitnih unfala s njom,a zli jezici i ljubomorni ljudi bi to jedva docekali da bi okolo pizdili i sirili dezinformacije.Svi unfali su bili zanemarivi.Prije restauracije su se nasli sitni oziljci koji su se uklonili restauracijom i izmjenom nevaljanih limenih dijelova sa ispravnim limenim dijelovima jer se auto radio da bi svome vlasniku bio savrsen.Nije radjen da bi se prodao.Prodaja je uzrok drugih nuspojava koje sada ne bih komentirao jer se tice privatnog zivota samog vlasnika.Nagadjanja da nosac krova i vrata vise nisu u centru i sto ti ja znam su totalne gluposti.Takodjer taj auto nema most nego mu se vilice hvataju za sasiju.Sasija se nije makla ni milimetra.U slucaju da se sasija makla sve ce ti reci krov auta,a pogotovo ovog koji ima siber jer su auti sa siberom tu oslabljeni.Ako ti se auto svidja povedi sa sobom limara i mehanicara i dobro je pogledajte pa ce te se sami uvijeriti u kakvom je autu stanju.Ako se ti samo tijesis jer nisi jos siguran dali zelis ili ne zelis kupiti auto slusajuci pizdarije sa strane moram ti reci da ti to nema smisla.Sidaj u auto i dodji je viditi,a ja te vodim na rucak tako da nisi dolazio za nista.